Søg i denne blog

søndag den 26. juni 2011

Gave til månepigens tre års fødselsdag!

Denne smukke vogn kom med hjem i dag efter et besøg hos brugtvareterminalen i Viby, som har en masse skønne ting. Ikke alt er helt billigt, men de populære loppefund er generelt svære at finde billigt efterhånden. Luna har jo fødselsdag på torsdag, og der skal hun have denne dukke-barnevogn. Den skal lige have en kærlig hånd i form af noget maling på stellet og så skal der noget lækkert dukkesengetøj i. Hun er blevet helt tosset med hendes to Wenche-dukker og hun leger konstant med dem. Så nu kan de komme ud og trille i en fantastisk barnevogn :) som tilbehør får hun en mini-pusletaske, som jeg er ved at sy færdig!
Indtil for nogle måneder siden har det været hendes arve-babyborn-dukker, som fangede hendes interesse, men de ligger nu henkastet i hjørnet. Og det passer moderen her fint, for jeg ELSKER vores dukkebørn fra Wenches hånd!!

6 kommentarer:

 1. Den er virkelig fin, det er også sådan en ting jeg godt ville betale for, da de er virkelige svære at finde.

  SvarSlet
 2. Hej Christina,

  Jeg var selv ligeved at køre ud til brugtvarerterminalens bagagerumsmarked idag, men søndagshygge med tæpper på sofaen kom i vejen.

  Jeg må simpelthen lige høre dig hvad du gav for den fine dukkevogn. Jeg har selv lige købt en i rød fløjl, men den er slet ikke så fin.

  Fra Katrine

  SvarSlet
 3. Sikke da en yndig vogn! Helt perfekt til en skøn 3-årig pige :-)

  SvarSlet
 4. wow hvor er den super flot.

  Håber vi ser den færdig med pusletaske og det hele :)

  SvarSlet
 5. Den er da bare for sød. Den kommer garanteret til at vække lykke :-)

  SvarSlet