Søg i denne blog

lørdag den 25. juni 2011

Nyt fra det krudtuglske hjem!

Så er der lidt nyt herfra igen. Pausen har såmænd ikke været planlagt, der har bare lige været en masse andet, som har fyldt den sidste halvanden uges tid. Luna og jeg har været syge med feber, og hun er nu ramt igen af feber. Derudover har der været bryllup hos gode venner, sankt hans, saft og marmelade-syslerier i køkkenet i køkkenet, sommerfest på mit arbejde og en masse søvn, der har skulle indhentes efter alle de mange fester, som har fyldt i maj og starten af juni måned. Nu er energien ved at komme lidt tilbage igen :) og det er godt, for på torsdag fylder vores skønne månepige nemlig 3 år, så det skal vi have forberedt lidt til!
Her kommer lidt billeder fra de forgangne uger....
Min første hjemmelavet marmelade - jordbær, rabarber, vanilije og hyldeblomst-marmelade. Mmmm...
Jordbær-hyldeblomst klar til at trække i nogle dage! Efterfølgende har vi fået den lækreste saft med en fin fin rød farve!
 Hyldeblomster klar til at blive til lækker hyldeblomstsaft!
 Citroner der skal trække i lagen...
 Fin bordpynt fra vores venners bryllup - så smuk og rørende en fest <3 <3 <3
Mit kreaværelse, som jeg er ved at få styr på, så det er indbydende og inspirende. (Og så gulv og bord er ryddet, så der rent faktisk er mulighed for at sidde derinde.)
Et par stof- og tapetpakker er jeg ved at få klippet og pakket klar til at blive afsendt. Ovenstående stofpakke er til den søde hækleguru Laura :)
 Er også i gang med en fødselsdagsgave til Luna. Nogle gæt på hvad det kunne være? :)
I dag er jeg ramt af en ordentlig omgang træthed - sommerfesten på mit arbejde var nemlig igår og efter man først er kommet i seng kl. 03, ja så er man altså bombet 6.30, når prinsessen vågner og vil op.
Så nu skal der nydes en god gang blandet slik og ventes på "Dear John" på tv1000 family.
Nu må vi se om jeg kan holde mig vågen :)

12 kommentarer:

 1. Ej sikke en inspirerende opslagstavle!! Det var da vildt! Lækre lækre billeder som altid:-)

  SvarSlet
 2. Hej Julie! Tusind tak - jeg er vild med at den er så stor så man rigtig kan brede sine ting, uden at jeg synes det ser for rodet ud....

  SvarSlet
 3. Du så flittig, Christina. Dets er dejligt ud - skønne farver, som altid!

  SvarSlet
 4. He he jeg synes ellers jeg har nået meeeeeget lidt ift hvad jeg plejer og har på listen... trætheden har haft kontrollen... men ja lidt har der stadig været tid til... det er nok mere de huslige pligter der er blevet syltet, når energien er sluppet op... det er ligesom lidt mere spændende at lave marmelade, ikk?

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder. Nu har jeg både lyst til jordbær og blandet slik... Hmm tror at slikket vinder ;-) Glæder mig til at se hvad gaven bliver til.

  God weekend
  Edith

  SvarSlet
 6. Lækkermarmelade - må man tigge en opskrift? Kan kun finde nogle med hyldeblomstsaft, og det ser ud til, at du putter blomsterne direkte i?

  SvarSlet
 7. Edith: thumbs up for slik, det er altså bare godt en lørdag aften især til en tøsefilm :)

  SvarSlet
 8. Finurligheden: Marmeladen er med hyldeblomstsaft - billedet med jordbær og hyldeblomster er til saft.... så desværre... men jeg synes jeg har stødt på marmelade med hele hyldeblomster på nettet?
  Min opskrift er 1 kg frosne jordbær- 500 g rabarber der er kogt op i 3 dl htldeblomstsaft sammen med 2 vaniljestænger, tages af varmen, jævnes (evt med kartoffel-moser) og derefter røres 1 pose rød melatin grundig i...

  SvarSlet
 9. Super lækre billeder...
  Hi hi Min smilla har fødselsdag samme dag som dit månebarn... :-)

  SvarSlet
 10. Lækkerier! Lyder virkelig godt med saften.:-) Kender godt princippet med at sylte kedelige, men nødvendige gøremål, for at få tid og overskud til det sjove...

  SvarSlet
 11. Tak for opskriften! Kan man måske få påskriften på saften også? Må vist hellere i gang i morgen:-)

  SvarSlet
 12. Michelle; det var da skægt - mon ikke solen skinner fra en skyfrihimmel på torsdag??

  Maiken; ja det er bare som om at man nemmere kan finde energien til de sjove ting frem, når man er træt og udmattet....

  Finurligheden; saften består af 50 skærme, 2 bakker danske jordbær som overhældes med en sukkerlage der består af 2 litter kogende vand, 1400 g sukker og 4 spsk citronsyre. God fornøjelse :)

  SvarSlet