Søg i denne blog

torsdag den 22. december 2011

Stemning!

Selvom jeg har haft en form for juleferie (bare en meget lang en af slagsen) siden sidste uge, ja så har dagen i dag virkelig været præget af feriestemning. Ingen planer overhovedet - været hjemme hele dagen, kun afbrudt af et hurtigt smut hen i postbutikken, for at sende pakker og de sidste julekort. Månepigen har været i et fantastisk humør (ja, det er hun altså ikke hver dag Ü - hun er jo i den "skønne" selvstændighedsalder) og vi har både fået leget, set disneyfilm og jeg har fået syslet lidt (og ordnet vasketøj, men det hører til den lidt kedeligere del) <3

*fuglene og snefnuggene på første billede, var en værtindegave fra min veninde tidligere i december. Super søde ophæng, som nu hænger fint i vores troldegren. Skabelonen havde hun vist fra et tidligere Hendes verden blad :)
*kagerne er ikke bagt i dag, dog er der blevet spist nogle ;) hvad jeg også især har spist - det er mandler! Har en frygtelig halsbrand konstant, så modtager meget gerne gode råd i mod det :)
*billedet af Luna er brugt til vores julekort <3

9 kommentarer:

 1. GOD stemning!!! Tak fordi du deler:)

  SvarSlet
 2. Iih, for nogle fine ting og sager! Det er skønt at følge din blog og få en masse fine ideer. Med hensyn til halsbrand, så led jeg også meget af det under min graviditet og mit bedste middel på det var at drikke en masse mælk og Cultura drikkeyoughurt. Matas har også nogle effektive tabletter, som også kan bruges af gravide..
  Rigtig glædelig jul!

  SvarSlet
 3. da jeg havde halsbrand, fik jeg sådan nogle tyggetabelleter på apoteket, det var en stor hjælp synes jeg! Kan godt lide dine julehjerter hvor er de fra?

  Louise

  SvarSlet
 4. Man kan virkelig fornemme stemningen gennem billederne :-) Det ser rigtig hyggeligt ud, en dejlig julefølelse :-)

  SvarSlet
 5. De hvide fugle er godt nok fine :-)

  SvarSlet
 6. Ja, ligesom Louise vil jeg også gerne vide hvor julehjerterne er fra ;o) Mod halsbrand er mit bedste råd Gaviscon - det fåes på apoteket, er noget tykt (lidt ulækkert) stads... Men det hjælper ;o) Glædelig jul til dig og dine...

  SvarSlet
 7. Julehjerterne er eget design, lavet for 4 år siden i den sfo jeg nu er fast ansat i :) det er plastiklommer der er klippet ud som hjerter, klipset, fyldt med avispapir, fået gipsgaze rundt om sig og derefter malet med rød/hvid maling og fint bånd :)

  SvarSlet
 8. tusind tak for råd mod halsbrand - har i dag fået noget Balancid fra apoteket, som jeg prøver :)

  SvarSlet