Søg i denne blog

fredag den 10. februar 2012

Tak!!

Tusind tusind tak for alle de dejlige hilsner og lykønskninger!!!
Alt går så fint her - vi har haft dejlig ro på og kun haft få besøg indtil videre. Så vi har haft tid til at nyde hinanden, skabe ro omkring begge børn, fået sovet og drukket en masse kaffe :) Kalle er så sød og mild, sover dagen væk og spiser godt når han er vågen. Luna er fortsat meget kærlig og interesseret i lillebror og vi kan mærke hun vænner sig mere og mere til, at der er en anden der også skal have vores opmærksomhed :)
I næste uge skal hun i børnehave igen, og det bliver godt - hun har sagt flere gange at hun savner børnehaven <3 Det er gået over alle forventninger at føde midt i skoldkopperne (hvilket betød barn hjemme hele denne uge) og heldigvis har hun været meget mildt ramt. Men det bliver så godt for hende, at få leget med vennerne og komme ind i hendes hverdag igen!
Og vi glæder os da også meget til liiige at nyde vores nyfødte dreng et par uger selv, inden Troels skal tilbage på arbejdet :)

11 kommentarer:

 1. Gud altså, hvor langsom er man lige? STORT tillykke med den lille(store?) guldklump! Hvor er han altså bare lækker!

  SvarSlet
 2. de der tykke unger er altså bare lækre :) ahhh, sikke en skøn tid, hvis jeg ikke havde så mange allerede ville jeg ha en til, pronto ;)

  SvarSlet
 3. Årh, mums - hvor ser han bare dejlig ud! Og sikke en storesøster hun er... Jeg siger det samme som Christina... Hvis ikke det var fordi jeg allerede har så mange, ville jeg også skynde mig at få en til... (suk)

  :)

  SvarSlet
 4. Et gigantisk Søheste-tillykke!!! Hvor ser han bare dejlig ud, og hvor er han heldig med sådan en sød storesøster :-)

  SvarSlet
 5. Hej Christina
  Hjerteligt tillykke med den lille Kalle. Hvor er han bare fin og så fint navn også.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Hedder han Kalle ? :)

  SvarSlet
 7. Skøn dreng I har fået!!!! Stort tillykke til jer allesammen :-D

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med drengen, han er fin :)

  SvarSlet
 9. Ih hvor er han bare SKØN. Stort tillykke!

  SvarSlet