Søg i denne blog

tirsdag den 29. januar 2013

Nyt yndlingssengetøj og opstart på hverdag!

I julegave fik Kalle dette skønne skønne junior sengetøj fra min svigerinde + familie. Det er ikke Småfolks originale sengetøj, men dog stof fra Småfolk. Jeg har læææænge elsket dette print (måske fordi min far er landmand og har sortbroget malkekøer??)...
Men har bare ikke fået købt sengetøjet, og så har det nærmest ikke været til at opstøve... men så var min svigerinde kvik - fik opsnuset en sælger af stoffet og så har hun syet et sæt med matchende grøn baggrund, som Kalle så fik i julegave :)

Hverdagen er nu startet op - jeg har det så godt med at komme igang igen og blive udfordret fagligt. Har dog allerede haft to barnets 1. sygedag på 14 dage...  en til hver af ungerne, for nu er det lige pludselig en anden situation med TO børn, der kan smitte hinanden og være syge på skift... Men nå, jeg havde egentlig ikke forventet det anderledes... Vi må bare få det bedste ud af det :)

3 kommentarer:

 1. I would love to have a bedding like this all for myself! ;)

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare et fedt print.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Min den mindste mand, Filip, fik et juniorsæt fra Småfolk med køerne i dåbsgave, og jeg elsker både motivet og kvaliteten - og så minder det mig om vores venner, som gav ham det, for konen elsker køer :-)

  SvarSlet