Søg i denne blog

onsdag den 21. april 2010

Give aways-præmier+en byttehandel sendt afsted - lige lidt teasere inden :)

Anette venter på et pudebetræk, som hun vandt i min sidste give away, og var især vilde med lilla nuancer! Her er et lille glimt af hvad der nu er sendt afsted mod hendes adresse :)Pia vil snart modtage ovenstående pudebetræk, hvor ønskede farver var lyserød, lilla og gul :)Anne vandt 1. præmien - et net alla krudtuglensmor :) Der er lige kommet lidt meget spot på disse billeder, beklager!Til sidst kan Mia glæde sig til et indkøbsnet som har indgået i en byttehandel, hvor mine godter fra hendes hånd snart vil blive vist :)

6 kommentarer:

  1. Hej Christina
    Orv, hvor ser det lækkert ud - glæder mig til at modtage det! Tak for smugkig:)
    Kh Anne

    SvarSlet
  2. Det ser godt nok lækkert ud alt sammen. Er stadig ked af jeg ikke vandt i din flotte give away.

    SvarSlet
  3. Det ser rigtig fint ud - er også ked af jeg ikke vandt en af de skønne præmier - ISÆR nettet:) Skulle vi stadig bytte stof? Tror vi aftalte at snakkes ved, når du kom hjem fra NY!?

    SvarSlet
  4. Hej Anne!! Håber den falder i god jord :)

    Mie: måske man skulle søsætte en give away snart igen :)

    Malene: Nåå ja det er også rigtigt! Mit hovede var helt nulstillet da jeg kom hjem så undskyld min forglemmelse :) Hvis du har fået taget flere billeder må du meget gerne sende dem til min mail, og så får jeg lige kigget på de gamle du allerede har sendt :)

    SvarSlet
  5. Det gør jeg:) Havde faktisk også glemt det igen, indtil jeg så dine skønne stoffer:) Det er kun en god ting, at dit hovede var nulstillet, da du kom hjem igen - så har du virkelig holdt ferie og fået koblet af:) Jeg sender billeder:)

    SvarSlet
  6. Så flink du er! Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

    SvarSlet