Søg i denne blog

tirsdag den 27. juli 2010

5 værelser i ét...

Fjernsynsstuen!Kontoret!Legeværelset!Syværelset!

Spisestuen!

Kan I forstå hvorfor jeg glæder mig iiiinderligt til mere plads? :) Nyder vores lille hjem... meeen nu er vi altså også klar til hus!

Hjemvendt er vi fra en dejlig sommerhus sviptur på langeland, trætte og afslappede! I morgen venter sidste feriedag i laaang tid, torsdag starter jeg på arbejde med min nye titel som pædagog - jeg glæder mig!!!

15 kommentarer:

 1. Det kan jeg godt forstå du glæder dig til:) Men en hyggelig indretning du har lavet Christina.
  Altid øv når det er ens sidste feriedag - så må I nyde den.
  Spændende med dit nye arbejde, jeg starter om en måned og jeg glæder mig også:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 2. ikke megen plads, men ja hyggeligt ser det ud! hvor har du købt jeres voksdug? den er rigtig fin synes jeg!!

  SvarSlet
 3. Så lækkert og hyggeligt et hjem I har!
  Kan så godt huske trangen til større - der stod vi for et år siden.. Men der er altså også charme og hygge over at have det store "fælles rum"..;)
  Mange fine indretningsdetaljer..
  KH Anne

  SvarSlet
 4. Held og lykke med "den nye" job-start! -Og jeg syntes iøvrigt også det ser enormt hyggeligt ud, men kan godt forstå du længes efter lidt mere luft under de krudtuglenske vinger ;)

  SvarSlet
 5. kender det med plads mangel. det lider vi også af herhjemme. suk... Jeg ville høre om man kunne få opskriften på mumitrolden af dig?? hvis må du gerne sende den til kristiane_krogh@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Puha godt nok ikke meget plads men bestemt hyggeligt...

  SvarSlet
 7. Er der ikke et eller andet ordsprog som siger noget med at "hvor der er hjerterum, er der..." Jeg kan ikke helt huske det.... Vi har også sådan et "fem værelser i et" hjemme hos os, og det er enormt hyggeligt at være tæt sammen i familien og sidde og sy mens familien er til stede. Men ligesom dig drømmer vi også om et hus (lejliheden er til salg), få et børneværelse og mere plads til symaskinen (og flere stofindkøb).
  Held og lykke med det nye job.

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare en fed opdeling af rummet! Der er da vidst bare "plads" til det hele! ;o) Synes virkelig i bor hyggeligt med mange sjove og personlige detaljer! Men kan godt forstå at i gerne snart vil i hus! :D

  SvarSlet
 9. Sikke fint I bor. Det ser meget hyggeligt ud. Jeg kan godt huske dengang vi boede på denne måde. Og jeg er slet ikke i tvivl om at du vil indrette det kommende nye hjem på samme hyggelige måde.

  SvarSlet
 10. Man bliver så kreativ med pladsen, når den er trang ;) Meeeen - luft til store tanker er skam også fantastisk, så pøjpøj med jagten på kvadratmeterne ;) Og ikke mindst job-starten...

  SvarSlet
 11. Hvor er det et skønt at læse dit indlæg og vide, man ikke er alene med pladsmanglen... Mejse og jeg har også måtte stable godt op i reolerne og under bordene for at få plads til alle vores ting.
  Aftenen efter vi var kommet hjem fra sygehuset med Arthur viste jeg ham rundt i biblioteket, spisestuen, læsesalen, hyggekrogen, drivhuset og fars garderobe - og så videre til værelse nummer to;)

  SvarSlet
 12. Spændende med nyt job!
  Jeg kan godt se at det er lidt klemt, men hyggeligt ser det nu ud!
  Hvordan går det egentlig med husjagten?
  Mvh. Ida

  SvarSlet
 13. Tusind tak for alle jeres kommentarer - det giver lige et nyt perspektiv, for ja det er jo egentlig meget hyggeligt, og en boligredaktør skrev engang at det ikke nødvendigvis var børnenes behov med tonsvis af plads, for de ville jo alligevel bare gerne være tæt på forældrene... så sandt som skrevet :)
  Dugen er et halvt dynebetræk og så en gennemsigtig voksdug ovenpå :)
  Vi skal faktisk i dag ud at se på et hus for anden gang - vi er ret så forelskede og har en rigtig god fornemmelse i maven... nu skal jeg bare lige ha kontrakt i morgen og ha sendt den ned til banken, og så kan vi byde :)

  SvarSlet
 14. Hvor kreativt med dugen!! Forelskede mig i den med det samme :)
  Held og lykke med huskiggeri!

  SvarSlet
 15. Elsker også den praktiske funktion samtidig med at det lyser op :)

  SvarSlet