Søg i denne blog

onsdag den 28. juli 2010

Godmorgen :)

Sidste morgen inden ferien... Ja her er der altså ikke noget der hedder sove længe selvom det er allersidste feriedag ;) Uret sagde 6.25 da lillepigen kaldte ovre fra sengen. Men hun havde sovet fra 18.30 igår, så det er jo alligevel en ordentlig skraber... Nu vil jeg nyde min kaffe og se sommmersummarum med svesken (måske man skulle forbi en morgen, nu hvor de er i Århus? ;)

5 kommentarer:

 1. Godmorgen Christina!
  Rigtig meget held og lykke med jobbet! Ja nu fik jeg lige opdateret lidt:-) Vi var desværre for sent på den med det summersumarum. Vi ville ha besøgt dem i vores ferie og så vupti var de flyttet til århus.Typisk! Stor skuffelse for Lilly!!
  Nyd din dag!
  Kh Line

  SvarSlet
 2. Godmorgen Christina
  Det er jo fantastisk at være tidligt oppe - det ændrer sig - vores bette som jo nu er tre sover til kl. 9 - med det resultat at vi går alt for sent i seng - idag skal vi på tur og måtte sætte vækkeuret:-)
  Men kender også godt den med en lun kop mokka og sommer summarum... det er nu hyggeligt at se sammen med sine unger.
  God dag.
  Jette

  SvarSlet
 3. uuh hvor jeg kender det. De dage hvor Eliott sover længe sover han til kl.6.45, men normalt står han op kl6, men ligesom Luna, så går han også tidligt i seng - så mangler det jo bare at vi forældre også gør det ;)
  Glæder mig til at ses på søndag!

  SvarSlet
 4. Godmorgen - det ser dejligt ud med morgenkaffe :O) Jeg har fået lov til at sove længe i dag - manden tog pigerne :o)
  Vi skal se cirkus summarum...glææææder mig!

  SvarSlet
 5. God morgen hérfra også!
  Nyd nu din sidste feriedag og glæd dig til en herlig ny hverdag starter (ville ønske jeg også havde et drømmejob at skulle starte på ;)...måske det dukker op når min barsel slutter?!?!)
  Vi ses søndag - spændende...

  SvarSlet