Søg i denne blog

lørdag den 10. juli 2010

Rice - et "must have" :)

I love it! Alle farverne, det femine, mønstrene, en anelse retro-looket og så deres sommerlige udtryk, der bare får smilet frem hver gang jeg ser, køber eller har noget af deres sortiment i hænderne...
Har lige drukket morgen latte i den lyserøde med marguritterne - mmm.... Ha en dejlig lørdag - jeg har brygget mere kaffe til termokanden - turen går på legeplads med mødregruppeveninde :)

8 kommentarer:

 1. Jeg er enig! For et par år siden købte jeg ind af Rice melamin i skønne farver, så jeg kan bespise otte mand :)
  Og nu hvor vi er flyttet i hus, har jeg endelig fået et langt skab med glaslåger, og jeg tror da nok lige, det første jeg gjorde var at pakke Rice ud og indrette skabet med det :) Og fint, farvestrålende og glad er skabet nu :)

  SvarSlet
 2. Hvis du er på Facebook, skulle du blive ven med Rice, lige nu har de skønne billeder, hvor Rice prdukterne er brugt i forskellige anderledes situationer. Desuden kan du følge med i, hvornår de holder lagersalg.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 3. uha, jeg har det lille fine fad herhjemme. Er så glad for det og det røde med pink prikker jeg har. Mit næste farveindkøb må blive de skønne Rice skeer...
  Dorte

  SvarSlet
 4. Åh det er bare så fint - og fuldstændig sommer..:)
  Vi har ikke så meget - men jeg drømmer om den søde bakke, du også viser frem;)
  Kh Anne
  PS - Tak fordi du opklarede mit mysterium om den søde kjolemodel, du lavede for noget tid siden.. Nu har jeg også fået kreeret én;)

  SvarSlet
 5. Jeg har altså også bare lyst til at skifte alt køkkenudstyret ud med Rice-kollektionen. Indtil videre er det dog kun blevet til deres te-skeer. Men de er altså også bare brandgeniale til at røre i varme drikke med - de blir nemlig ikke så djævleske-varme selvom de har været i en kop med varm te :)

  SvarSlet
 6. Dejligt med smukke, praktiske ting, det vækker glæde i hverdagen;-)

  SvarSlet
 7. De laver nemlig skønne sager, jeg har selv det nederste krus :)

  SvarSlet