Søg i denne blog

torsdag den 8. juli 2010

Lidt købt i Rhodos :)

Lidt shopping blev det til i Rhodos, men vi prioriterede poolen og afslapning. Derfor blev det heller ikke til postkort eller souvenirs, da det hurtigt kan blive lidt tidskrævende foruden en udgift... Og vi skulle bare afstresse :) så her er, hvad jeg lige fik med hjem til mig selv :) Frisk gul neglelak fra Lufthavnen :)Lækre ringe i læder, formet som roser! Elsker dem :)
Stiletter til min venindes bryllup i august :)YUM!!! Efter en Portugaltur i 2005, har jeg læææængtes efter Oreo´s med hvid chokolade... Ingen steder at finde - min mor er stewardesse og har ledt i flere lande og jeg selv var mange steder i USA... Men SÅ! I en lille kiosk på Rhosdos - YES hvad skuede mine øjne :) har nu købt forsyninger med hjem til særlige øjeblikke :) Det er som HIMLEN!De LÆKRESTE farver i det skønne mærke Lovie. Desværre var der kun én af den neon pink, ellers var der røget med hjem til senere gaver :) Neglelakken er fantastisk - holdbar og hurtigtørrende! Og så smuk i glansen!Et par solbriller kom også med hjem... Dog ikke den vilde spendering her, der vrimler med kopier all over the place!! Og smart til 10 euro, det er da okay, ikk?? (Jeg er så også sådan en, der altid får skæve briller eller knækker stellet, så det der med dyre solbriller, det går bare ikke rigtig herhjemme...) Hvilket også er resulteret i, at disse solbriller har mistet den ene "dims", der skal støtte på næsen, fordi at solbrillerne hang fast i mit hår... hmm gad vide hvad det koster at få en ny hos en optiker. Måske ikke det værd :)

12 kommentarer:

 1. Sikke fine køb du har fået dig med hjem fra Jeres ferie :-) Jeg er helt helt vild med de smukke rose-ringe. Smukke farver og former de har!
  God dag!
  Kh Louise

  SvarSlet
 2. Ja de lyser bare et hvert outfit op :) og så lige en neonpink neglelak og så afsted i byen ;)

  SvarSlet
 3. Lækre sager :) Og hvad sker der for at vi ikke har Oreos med hvid chokolade herhjemme - det lyder som en himmelsk (vanedannende)mundfuld :)

  SvarSlet
 4. Mejse: ja det er simpelthen utroligt - det burde være et must i hvert supermarked :)

  SvarSlet
 5. Dejlige køb, jeg syns da du har gjort det meget godt i betragtning af at det var bade-ferie og ikke shoppe-ferie ;-) MHT brille-næse-dippedutten, så mener jeg at du kan få den hos en brillemand til i omegnen af en 25-krone... KH Lisbeth

  SvarSlet
 6. ja det var lækkert lige at komme hjem med lidt, som man har købt dernede :) super, tak for tipset, må ned til en brillemand :)

  SvarSlet
 7. Så mye fint og fargerikt du har kjøpt deg. Det så ut som en herlig tur. Oreo med hvit sjokolade??? ! Det har jeg ikke sett før, hørtes himmelsk ut:)

  SvarSlet
 8. Det var også en rigtig skøn tur :) JA ik?? det er virkelig også HIMMELSK :)havde helt opgivet at finde dem igen :)

  SvarSlet
 9. Fine ting:)
  Jeg er også helt tosset med ringene - så lækre!
  Og neglelakker i skønne farver er jo altid et hit;)
  KH Anne

  SvarSlet
 10. Ja ringene er fede - lidt store, men det er jo nok også det der er en del af deres charme :) Har indtil nu prøvet den neonpink, gule, lilla og grønne neglelak - synes det er så dejlig sommerligt :)

  SvarSlet
 11. Sikke en masse skønne ting du har fået med hjem Er ISÆR vild med ringene. Og neglelak i skønne farver. Har selv lige købt en lilla som jeg skal have på til et bryllup i morgen.

  SvarSlet
 12. De har de der Oreos i Netto lige nu. Ville bare lige fortælle dig det, de er fantastiske:-)

  SvarSlet