Søg i denne blog

søndag den 22. november 2009

Weekend i K-tegn (K for kreativ)...

Og så blev det søndag. Endnu engang. Weekenden er forbi. Endnu en gang! Dog skal jeg i den kommende uge på indkald på seminariet og derfor ikke i praktik. Og det giver nogle gode studiedage uden undervisning. Mon ikke man kan presse lidt småprojekter ind hist og her :)
Weekenden har bl.a. budt på færdiggørelse af små fugle til en venindes fødselsdag, en nålepude samt indpakning af størstedelen af månebarnets kalendergaver!
Og aftenen er jo ikke helt forbi endnu!

5 kommentarer:

 1. De er altså bare søde, dine fugle. Jeg kan rigtig godt lide, at du har sat dem, så det ser ud som om de æder af nålepuden.

  SvarSlet
 2. Fine fugle du laver!:0)
  Jeg har fået pakket alle 24 kaldendergaver ind til min datter, og i dag er det så blevet tid til at hente alle julepyntskasserne ned fra loftet! Jeg glææææder mig til at gense, alle vores julesager!
  Venlig hilsen Mette

  SvarSlet
 3. Heisann :))Takk for koselige kommentarer på bloggen min :))Og så bra at du har lagt igjen noen ord slik at jeg kunne finne deg for bloggen din er virkelig helt vidunderlig! Så mye herlig du lager!! Uglene er skjønne og de små fuglene var aldeles superfine! Jeg skulle ønske at jeg klarte å lage noe lignende.Jeg har helt dilla på fugler for tiden og de du syr var så flotte! Har lagt meg til som følger hos deg og lager en link til bloggen din med en gang slik at jeg finner deg igjen..
  Hilsen Kardemomme :))

  SvarSlet
 4. Ja det er bare en super ide med de fugle til at hænge på troldegrene, juletræer osv :)
  Velkomnmen til Kardemomme,- hvor er det bare skønt at få så kreative og inspirendende blogkvinder herind, og har især været meget inspireret af din blog inden jeg startede min egen :)

  SvarSlet
 5. Så fine ting - ser ud til du har fået noget rigtig dejligt ud af din weekend..:)

  ER vild med dine fugle..:)

  Er det et mønster du har eller nogle du selv har "fundet på" og evt. sælger..? Vi er lige flyttet i hus og har for første gang ordentlig plads til troldegren og juletræ, så er på jagt efter noget lækkert pynt..;)

  Kh Anne

  SvarSlet