Søg i denne blog

mandag den 7. juni 2010

Festen fortsætter :)

Først - TUSIND tak for ALLE de fine komplimenter!! De er også videregivet til Troels, som er noget imponeret over alle de lykønskninger vi har fået herinde fra jer - mange, som jeg aldrig har mødt, men hvor jeg føler, at det er det mest naturlige at dele denne begivenhed med jer :)
Min kæreste fylder i dag 29 år - for et par år siden sagde jeg faktisk at hvis han friede til mig et år inden hans 30 års fødselsdag - ja så ville jeg sige nej af ren princip, pga en intern joke med at han ville giftes lige inden han blev 30, så han undgik peber ;) hmmm nu må vi se hvornår brylluppet finder sted - der kom i hvert fald et stort JA på trods af min trussel :) De ovenstående muffins lavede jeg sent igår aftes - forlovelsesmuffins til hans arbejde, og fødselsdagsrundstykker fra guldbageren - sikke de er blevet forkælet. Inden han tog afsted på arbejde, spiste vi rundstykker sammen :) derefter kom Luna i vuggestue og jeg har rettet bachelor med studiegruppen i formiddags. Har nu et par timer selv, inden vi skal fejre videre i eftermiddag :)

Mmmm... vi er begge opvokset med færdigkøbte billige negerboller... i dag er ingen undtagelse - de skal på bordet :) Selvom jeg nu drømmer om at have tid til at lave disse... hmm måske til dimissionsfesten om 14 dage??

5 kommentarer:

 1. Tillykke med forlovelsen :)

  SvarSlet
 2. Stort til lykke med forlovelsen. Romantisk mand, du har dig!

  Og til lykke med ham i dag også ;-)

  SvarSlet
 3. Til lykke med manden din også.
  Har haft de skønneste billeder på nethinden hele dagen efterjeg læste om frieriet.

  Kram
  Karen

  SvarSlet
 4. Du bliver sådan en god kone Christina! :-)))

  SvarSlet