Søg i denne blog

lørdag den 19. juni 2010

Mit største eje...

...er hende her!! Den skønneste, gladeste pige... Jeg elsker hvert et minut med hende - glad som sur! Men jeg kan godt mærke at mine tanker kredser meget om den forestående eksamen. Nu er det så sådan at vi har den sødeste farmor, som bor nede i Sønderjylland. Og nu hvor Luna er så stor og elsker at komme på besøg, så var det en oplagt mulighed at sende hende på weekendbesøg fra i dag til mandag aften, så jeg kan få sovet, læste, forberedt, sy lidt, få tiden til at gå (uden at hun kan mærke min eksamenskuller) og lige ha et par sammenhængende døgn bare til mine helt egne behov. Det må være luksus for en mor... og tiltrængt! Og efter to år med barn og lige inden en bacheloreksamen, er det nok meget oplagt at benytte sig af at andre gerne vil nyde ens barn! Selvom man egentlig ikke skal til fest, til London eller andet....
Så nu vil jeg pakke færdig, og så trille inden så længe :)

7 kommentarer:

 1. hvor dejligt med sådan en hel weekend kun til dig selv! husk at nyd den....

  SvarSlet
 2. Ja, det er dejligt med gode bedsteforældre, der kan hjælpe og skønt, når børnene nyder deres samvær. Jeg kan godt forstå at du har brug for at være dig selv (også for Lunas skyld). Jeg fik begge pigerne under min uddannelse og der nød vi virkelig at have god familie til at hygge om pigerne, når vi begge skulle eksamensforberede :)
  Held og lykke med det hele.
  Kh. Charlotte

  SvarSlet
 3. Det er bare det bedste man kan have - bedsteforældre! Og de små kære nyder jo at være sammen med dem - så det er bare med at udnytte at de gerne vil!

  Ha' en god weekend alene med bøgerne og nok også symaskinen :)

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 4. Åh, så søt hun er. Kos dere i helgen!

  SvarSlet
 5. Det er SÅ velfortjent! :)) Hun ser bare skøn ud som hun ligger der! :) Håber du nyder tiden og får slappet af og forberedt dig til eksamen! ;) Pøj... pøj..

  SvarSlet
 6. Så skønt, at du kan få lidt ro op til den kommende eksamen i medens du ved at guldklumpen er i trygge hænder:)

  SvarSlet