Søg i denne blog

lørdag den 26. juni 2010

Mit største projekt ever(!!)...


...er nu færdig :) Mei Tai'en! Da hun skulle op i den, bindede vi den lige som jeg umiddelbart huskede - dog ikke helt rigtigt, men instruktioner findes her! Men nu havde vi fået hende op, og hun virkede glad, så det var bare med at udnytte det, da hun ikke er vant til at blive båret i slynge eller Mei Tai, men har kun været i babybjørn til hun var 9. mdr.

At jeg har fået lavet den, kan jeg takke hende her!! En fantastisk syerske, som har lavet de skønneste slynger og Mei Tai'er og som har instrueret mig nøje og med gode fif! Det er også hendes Mei Tai jeg har klippet ud efter, så jeg har ikke et mønster som sådan!

Efter at Luna var kommet op i den, gik vi en tur rundt om vores bygning, og det var ren fest :) Så krydser fingre for, at hun bliver glad for den!!

Den er syet i mange lag. Babyfløjl, lagenlærred og nogle steder halvpanama bolmuld og fleece, der ikke strækker meget! Og så er der mange stikninger, der hvor der er fleece, for at holde det på plads... Noget tykt møg og et stort arbejde... men nøj hvor jeg elsker den bagefter!!!

Nu vil jeg proppe Luna op på ryggen og så gå ned til bageren ;)

27 kommentarer:

 1. Den er blevet rigtig flot:-)

  SvarSlet
 2. For dævlen da!
  Hvor er den blevet flot og helt unik ;)

  SUPER mange gange tillykke med eksamen.
  Dejlig følelse.
  Nyd det!

  Og nyd weekenden
  Kh
  Kristine

  SvarSlet
 3. Kære søde du
  Den er super fed.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 4. Ulla: Tusind tak, nu skal den flashes på Rhodos den næste uge :)

  Kristina: tak for den fine kommentar, er især selv vild med det unikke look!! Og ja det er bare en speciel følelse at være færdig :)

  God weekend til jer begge!!

  SvarSlet
 5. Birgitte: Tusind tak - jeg er snart på vej på posthuset :)

  SvarSlet
 6. Hvor er den skøn! Der kommer hun til at sidde og nyde den smukke udsigt eller tage sig en velfortjent lur efter leg og badning:-)

  Tillykke med eksamen og rigtig god tur.

  SvarSlet
 7. Hej Kristin! Ja den blir bare ideel at have i lufthavn, på gåture og evt en tiltrængt middagslur :)

  SvarSlet
 8. Hold fast hvor er den blevet lækker, og sikke et billede af dig og krudtuglen! :D Hun ligner dig bare helt vildt meget ;o)

  SvarSlet
 9. Tusind tak - ja det kan jeg ikke rende fra - vores børnebilleder er også helt ens :)

  SvarSlet
 10. Wow, wow, wow!! Hvor er den blevet smuk - helt unik! Har osse bare siddet klistret til skærmen de sidste dage for både at se og høre om eksamen (TILLYKKE) og for at se denne skønhed :) Det er en rigtig luna mei tai :) Den bliver du da bare rigtig glad for på ferien, og i det hele taget - hun ser jo faktisk ud til at nyde den en del den lille Luna :)

  SvarSlet
 11. Hvor er den bare super super flot! :)) Nu er det store spørgsmål jo så, kan jeg finde ud af at alve sådan én?!?!? :D HI HI... Det frister! ;)

  SvarSlet
 12. Hvor er det et flot billede af dig og Luna!! Og mei tai'en er for lækker! Jeg har selv båret vores yngste meget i ringslynge, og det var så hyggeligt. Det var især på ture til og fra børnehaven med den ældste, at den blev brugt, men der var den også uundværlig!

  Rigtig god ferie!

  SvarSlet
 13. Den er bare SUPER flot... -og super smart. Har aldrig hørt om en Mei Tai før jeg så du var igang med en.. overvejer virkelig om jeg ikke selv skulle blive indehaver af så smart en sag. ;-)

  SvarSlet
 14. Hvor er den SUUUUPER SKØN - helt klart verdens fedeste Mei Tai! Herligt billede af jer to tøser - Luna tænker sikkert hvad har hende mor NU haft gang i :-) og så kommer hun da til at eeelske at sidder der!Rigtig god ferie i næste uge :-)

  SvarSlet
 15. Hvor er den bare fin!!

  Jeg vil også have sådan en hvis jeg skulle være så heldig at få nr. 2 engang :-)

  God ferie!!
  Smil fra Mia

  SvarSlet
 16. denne var nydelig!! og vi ser at jenta di koser seg oppi der!

  SvarSlet
 17. Rigtig rigtig flot er den blevet - og lige i din ånd! :-)

  SvarSlet
 18. Hej...
  Hvor er den fin! Bliver helt sikkert et hit på ferien.
  Kan se du har skrevet din kæreste er fra Toftlund. Jeg har også noget familie der. Dvs min morfars bror og hans familie.

  SvarSlet
 19. Orhhhhh den er SUPER FLOT!! Godt gaaet! Det kunne vaere jeg skulle finde min frem til Emil.. Han er bare saa TUNG!

  SvarSlet
 20. Tusind tak for ALLE jeres søde kommentar :) :) :) glæder mig til at den kommer ordentlig i brug på ferien!!! Indtil nu har hun ikke brokket sig ;)

  SvarSlet
 21. Kan du have en helt fantastisk ferie søde! Jeg glæder mig meget til at se dig når I er kommet hjem igen :)

  SvarSlet
 22. Waauuu hvor er den flot - den kan dit dejlige månebarn da kun være stolt af at sidde i ;o) Rigtig dejlig ferie til jer alle! Smil fra Stine.

  SvarSlet
 23. For en kjempefin meitai! Har alltid ønsket meg en men nå er poden blitt 2 år så da er det vel liten vits lengre.
  Fin blogg du har.

  SvarSlet
 24. Hold da op hvor er den bare lækker!!! Og hvor må det være en skøn følelse helt selv at have kreeret den!! :)
  Sådan én måtte jeg bare ha' da jeg så din, men da det vist er en lidt for stor mundfuld for mig selv at gå i gang med projektet måtte jeg da lige i gang med lidt netshopping og er nu den glade ejer af én, som jeg glæder mig til at få ind af døren - og så skal den i brug til de 2 mindste :)
  Tak fordi du introducerede mig for mei tai!!
  Kh Tina

  SvarSlet
 25. Såå fin den blev! En Mai Tei som du är ensam om....

  Kraam Lotten

  SvarSlet