Søg i denne blog

søndag den 27. februar 2011

Fastelavnstid!

Endnu en uge er gået, og vi er allerede ved søndag! Ikke meget sne er smeltet, men så nyder vi lidt blomster i vinduet - disse endda med den fantastiske funktion, at de ikke skal have vand. DIY finder du her! Her har jeg dog brugt tykkere ståltråd og ensfarvet blomsterkranse.
Den uimodståelige cintronmåne lavede jeg til vores pædagogiske lørdag i går - en helt fantastisk dag med mange kram, en masse fantastisk viden - både fagligt og om os selv!! Jeg elsker mine kollegaer og vores fantastiske energi sammen! Så kan man godt holde til en lørdag som står i arbejdets tegn, i stedet for familiens! Men så er dagen i dag dog helliget dem!
Mens jeg var på arbejde i går, tog Luna og Troels til Sønderjylland, for at fejre hans kusines fødselsdag! De nåede også et smut forbi mine forældre, og derfra fik de en stor pose fastelavnstøj med hjem! Det var helt nostalgisk at tømme posen og genkende meget at tøjet, som jeg selv har leget i!
Ovenstående billeder viser Luna i mit gamle Bamse-kostume! Jeg elsker det kostume, og jeg har den sidste uges tid ledt og ledt efter nogle billeder, hvor jeg selv er i kostumet. Og Luna ligner mig på en prik. Men billedet har desværre forputtet sig godt og grundigt et eller andet sted, men leder ihærdigt efter det, for det kunne være sjovt at sammenligne billederne!!
Min mor er stewardesse og i min barndom har jeg haft utrolig mange af disse små hæfter med aftagelige klistermærker (ja hvad kalder man dem egentlig?), som man ind i mellem får, når man flyver. Og nu er der kommet en udgave med mumi!!! Jeg var lige ved at falde bagover, da jeg tog den ud af posen, det er jo bare lige mig :)
Lillesvesken sover nu efter en formiddag med udklædning, fjernsynskiggeri, lidt rengøring og skøn tumlen rundt. Vi har hygget med melon og en god frokost, og nu er der dømt tid ved symaskinen! Min bedre halvdel får dyrket hans hobby på mountainbike i skoven!

7 kommentarer:

 1. Dejlige billeder - og lyder ikke mindst som en rigtig dejlig weekend.

  Nyd din søndag, som desværre er alt for tæt på mandag :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine, de lyserøde silkepapirsblomster. Dem vil jeg også prøve at kreere.

  Fortsat god søndag.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. Igen dejlige billeder. Hvor er hun sød lille bamse Luna :)

  Åhh jeg ville gerne eje det mumi hæfte, heldige dig.

  SvarSlet
 4. Kagen ser skøn ud, Luna ser skøn ud, det hele ser skønt ud :-)

  Mumi-hæften må næsten være en "genudgivelse", for jeg havde selv præcis det samme hæfte, da jeg var barn tilbage i 90'erne. Dejligt med et gensyn!

  SvarSlet
 5. Hvor ser hun fin ud. Super fin idé med at man lige kan slå "poterne" tilbage.

  SvarSlet
 6. Söta blommor och lilltjejen likaså

  /Mia :)

  SvarSlet
 7. Sikke et farveflor. er vild med det. Især din gule glasur..:-)

  SvarSlet