Søg i denne blog

fredag den 18. februar 2011

Fredag!

Mit dejlige månebarn er syg igen! Denne gang feber, forkølelse og hoste! Dog har hun også sagt "av" og peget på tænderne og ind i mellem gumlet uden at have noget i munden, så måske er det en kindtand der er på vej?
Når nu man er syg, så er der ikke noget som en dag med mor, hvor man bare putter, bliver opvartet og sover 2 middagslure! Og som det allerbedste... at ens mormor og onkel Tobias på bare 8 år, kommer på spontant besøg! Meeeen energien har ikke været til så meget andet end at hænge hos mor og allerede 18.20 var hun i seng og sov med det samme. (Gad vide hvor tidligt hun vågner i morgen?)
Nu vil vi andre hygge med fredagsguf og x-faktor :)
God fredag aften til jer alle!

8 kommentarer:

 1. Åhh nej lille Luna da. Hvor er det bare træls med alt det sygdom, Alexander er osgå på omgang nummer to, med fuldstændig det samme.
  - Men hygge til dig med tv i aften :)

  SvarSlet
 2. God bedring med det bette pus!

  SvarSlet
 3. Å sötaste fröken! Hoppas hon är lite piggare imorgon.

  God kväll tillbaka :)
  /Mia

  SvarSlet
 4. God bedring herfra..
  Det ser nu ret hyggeligt ud trods alt;)
  KH

  SvarSlet
 5. Lille pus!
  Ak ja, de tænder...
  God bedring :-)

  SvarSlet
 6. Nej det var da synd...man kan godt se på billederne at hun er en anelse mat i koderne!! Rigtig god bedring med hende...håber ikke for moderen at hun vågnede kl. tyve-over-puha i morges?? :-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. Stakkels lille pus! Håber i fik en god aften alligevel.
  Tusind tak for svaret, jeg er helt klar til at kaste mig ud i projektet!

  SvarSlet
 8. Lille pus...! Det er bare det værste når de små er syge... Storm har ondt i ørerne her til aften og han har bare været så hårdt ramt i de sidste uger:o( Håber hun snart er frisk igen din lille krudtugle. Tak for dine søde kommentarer hos mig. KH Lisbeth

  SvarSlet