Søg i denne blog

onsdag den 16. februar 2011

Ingen vinterferie her.... og dog!

Elsker bare ovenstående billede!! Det syn mødte mig igår, da jeg kom hjem fra arbejde og så min lillesøster (som til hverdag går på efterskole i sydjylland og som har været på besøg i et par dage) og Luna i fuld sving med at bage fastelavnsboller! Luna på køkkenbordet med mel OVER det hele :)
Herlighederne... Gammeldags'e med creme, og et touch af m&m's! De var BARE gode!! Inden fik vi en ordentlig omgang sushi med min anden søster, som også kom fordi (Hun studerer i Århus)!
Så der er som sådan ikke vinterferie her, fordi vi er på arbejde hver dag... men alligvel emmer det af feriestemning :) især også på mit arbejde, hvor vi i dag havde ca. 25 børn i alderen 6-10år og ca. 15 voksne... Ret god nomering ja! Vi har også praktiske opgaver nu hvor der er hænder til det! Men hold op hvor kan det mærkes at der er færre børn og mange voksne :) I mandags startede jeg op for filt mad-syning i krea-værkstedet... og det er bare et hit!! Er selvfølgelig inspireret af blogland og filtmad-trenden!

10 kommentarer:

 1. Skønt billede af Luna, der vidne helt klart om en hyggestund. Arbejder selv i SFO til hverdag og selvfølgelig også i ferien. Og kan kun give dig ret i den fantastisk stemning. Man har tid, til hygge med ungerne, men også tid til sine kollegaer. SKØNT.
  Tak for ideen med filt mad, den vil jeg tage med til vores næste værksted møde:-)
  Fortsat god uge.
  Louise

  SvarSlet
 2. herlig bilde av bakerjenta:)Og bollene ser fantastiske ut...mmmmm:)
  Filtmat på alle fat, det sier nå jeg:)
  Trine:)

  SvarSlet
 3. Såå härliga bilder, älskar din färgsättning.

  /Mia :)

  SvarSlet
 4. Sikke nogle dejlige billeder :-)

  Det lyder virkelig som nogle dejlige dage, selv om den ikke lige står på vinterferie.

  Mine kollegaer og jeg forkæler os selv med lidt nethandel og lækker the - så må vi jo bare overleve indtil fredag hvor vi bare har almindelig weekend - og IKKE vinterferie :-)

  SvarSlet
 5. Hihi! Baking er moro for liten og stor!
  Man kunne nok trenge en gulerot eller to etter slike mektige og gode fastelavens boller!

  Kram

  SvarSlet
 6. Hej hej
  Sikke en fin blog du har! Jeg kan se, at du ved lidt om at tapesere møbler med papir. Jeg har netop bestilt noget lækkert papir hjem, som jeg skal til at "lege" med. Men, jeg er i tvivl om, hvordan man rent praktisk gør! Kan du hjælpe der? Hvad skal jeg købe, og hvordan gør jeg?
  På forhånd tak for hjælpen:-)
  Julie

  SvarSlet
 7. Lækkert både fastelavnsbollerne og filtmaden!

  SvarSlet
 8. Uha - de ser lækre ud de boller;-)

  SvarSlet
 9. Flotte billeder - de får mig til at glæde mig til at kunne bage med min lille pige :-)

  SvarSlet
 10. Super skøn blog du har fået kreeret her. Super gode og skønne farver. Lige til at blive i super godt humør af. Vi kigger ind forbi i ny og næ.
  Rigtig god weekend
  Living by M.com

  SvarSlet