Søg i denne blog

lørdag den 5. november 2011

Den store pige!

Så fik uroen et sted at hænge... nemlig lige over Lunas seng i stedet for den uro med skyer og regnbuer, som jeg har lavet til hende ud af mini-perler! Frøkenen så nemlig uroen med skyerne, englene og nissen og så viste hun mig, hvor hun synes den skulle hænge. Nemlig lige over hendes seng :) og hendes brune tiggende øjne var ikke til at stå for, og den er da også bare sød den uro og passer godt ind der, hvor den nu skal hænge (og dermed ikke i køkkenet, stuen eller over lillebrors puslebord, som moderen gik og udtænkte)!
Med sig i sengen ligger lille baby Anna... den fik Luna i går, da hun afleverede sutterne i legetøjsbutikken i Odder. Så er man altså en stor pige :) Hun var så sej i går, da vi afleverede dem og vidste med det samme, hvad hun ville have som gave, som vi havde sagt hun måtte få. Da hun skulle sove, kom hun dog i tanke om sutterne, men fandt ro til sidst og natten er gået over alle forventninger, med kun en enkelt gang, hvor hun vågnede og ville have sutten. Hun accepterede dog hurtigt, at der ikke var nogle sutter at få, som der plejer at være. Så nu er vi spændt på aftenen i aften :)

10 kommentarer:

 1. Åh hvor flot !! Stor pige!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. Sikken en fin uro ;o) Og hvor er hun bare en stor og dygtig pige!

  SvarSlet
 3. Uroen er virkelig fin og hænger da super godt der. Og stor pige Luna nu er blevet. Krydser fingre for at den kommende nat kommer til at forløbe ligeså smertefri som den forgangne:)

  SvarSlet
 4. Dygtig pige - sådan skal det være. Lækker uro, den passer jo perfekt der.

  De der elefanter på væggen - hvor har du dem fra?

  SvarSlet
 5. Den er altså fin den uro -godt loppefund!
  Sikke en dygtig stor pige, håber det fortsat vil gå nemt med sutte-stop;-)

  SvarSlet
 6. Hvor er hun sej! Håber det fortsat går godt :-)

  SvarSlet
 7. Her får det fortsat over alle forvetninger... Hun vågnede to gange i nat pga hoste, men nævnte ikke noget om sutten og lagde sig til begge gange efter at have fået vand :)

  Eftermiddagsluren har dog automatisk fået sit ophør fra igår af, men hun har nærmest heller ikke sovet i børnehaven i sidste uge, og vi vurderede at det ikke var hendes behov mere, og hun virker ganske tilfreds med ikke at skulle sove til middag :)

  SvarSlet
 8. Sjovt nok har hun også fået stor interesse for toiletbesøg nu, og har rendt rundt uden ble på det meste af weekenden og er selv gået på toilet...

  Så nu skal jeg da lige love for at det går stærkt med på sutteafvænning, middagslur-ophør og bleafvænning :)

  SvarSlet
 9. PS: elefant-wallstickers er fra trendsales, men husker desværre ikke brugeren, søg evt wallstickers, så mener jeg hun dukker op :)

  SvarSlet