Søg i denne blog

søndag den 13. november 2011

Gaverne fra tøsebrunchen :)

I går fik jeg de fineste gaver fra mine veninder og alle gaver var noget der mere eller mindre stod på min ønskeseddel - egentlig også godt ramt at kun to kopper var ens, for ellers kom alle med noget forskelligt :) Det fine Anne black armbånd, fik jeg af to søde tøser, der desværre ikke kunne komme og armbåndet havde de i stedet sendt med posten :) Hvad jeg ellers fik kommer her:
 Den sødeste hjemmelavet gave og en super fin ring til :)
2 kopper og 2 tallerkner fra Rice (samler jeg på, og vi bruger dette skønne service dagligt!!), en super sød medusa-figur, chokolade, konfektforme og et smukt Candlespiel (ved egentlig ikke lige hvad det hedder på dansk?? Lysspil)...
Lækkert garn, strygemærker, plastikøjne og den fine bog "Flere hæklede dyr", som helt sikkert skal bruges til at lave uro m.m. til Lillebror :)
 De ønskede Anne Black kugler, som er så fine og enkle i designet!!!
Bogen "Byens bedste kager"... lækre lækre opskrifter - har allerede udset mig flere kager, som snart må prøvebages og -smages :)
4 Rice kopper mere til samlingen... ja dem kan vi ikke få nok af, da det er vores daglige kopper, som bruges til alle måltider og imellem!

Derudover var der en pengegave og gaven fra min svigerinde fik jeg i dag til familiefødselsdagen - mere om den gave senere :)

Tusind tak piger!!!

4 kommentarer:

 1. Koselig. Liker Rice koppene. Hekledyrene er rigtig så smukke. :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle dejlige gaver du har fået. Tillykke med fødselsdagen.

  SvarSlet
 3. Der findes intet skønnere end gaver som der er lagt tanke og hjerte i.
  Sidste år købte jeg en enkelt Anne Black kugle, men jeg er helt sikkert nødt til at få flere i år, de er så smukke.

  SvarSlet
 4. Skønne og farverige gaver du har fået! :)

  SvarSlet