Søg i denne blog

lørdag den 5. maj 2012

Dagen derpå!

Så er vi på den anden side af det første store milepunkt ud af mange i Kalles liv! Vi havde en super dejlig dag!
Han blev døbt i skrig og skrål (MEGET høje toner), men var ellers godt ved det resten af dagen :) Luna så vi ikke meget til, da hun var ude på trampolin i det dejlige solskinsvejr med de andre børn og unge!
Dåbsfesten blev holdt ude i Grisestalden på Alrø. Den fedeste restaurant, en gammel grisestald, som vi fandt ved en tilfældighed! Det er absolut værd at tage derud og spise - til hverdag (også i weekenden) koster dagens varme ret bare 100,- og 3 retter 250,-... og det er altså virkelig lækkert! Vi fik en fantastisk brunch, der manglede intet og servicen var yderst tilfredstillende!
Måske vi skal holde vores bryllup der en dag? :)
Til Lunas dåb og Troels 30 års fødselsdag, stod vi for det meste selv... denne gang skulle vi bare i fint tøj (derfor overskuddet til at sy og hækle tøj til ungerne), sætte os til bordet og så køre igen hen mod aftenen... I dag kigger vi på de flotte gaver, billeder, Luna faldt i søvn på sofaen kl. 11 og Kalle sov det meste af formiddagen. Trætte (men ikke den drænet træthed denne gang), glade og meget tilfredse efter en skøn dag i dejligt selskab!

7 kommentarer:

 1. Dejligt det blev en god dag! Det kunne næsten heller ikke andet med det flotte vejr :)

  SvarSlet
 2. Nej vi var meget heldige, det så noget gråt ud igår morges, men det klarede op :)

  SvarSlet
 3. Det lyder som en rigtig dejlig dag! Skønt!
  Og tak for anbefalingen af restaurant, den er jeg aldrig hørt om, men det ser vildt spændende ud...tror jeg må bortføre min mand derud en aften :)

  SvarSlet
 4. Hvor dejligti havde en god dag. Tillykke med ham! :)Mine forældre har et hus på Alrø, hvor vi boede et år efter vi kom hjem til Dk efter et års arbejdsophold i Sydney. Jeg ventede vores søn da vi boede der og vi blev også gift på øen på en solskindagsdag i August for 2 år siden (dog på adressen) hvor vi fik mad fra Møllegården. Og ja, maden er fantastisk og kan så absolut anbefales (ps. men husk at bestille tid til jer der overvejer en udflugt! Der er ofte fuld hus om sommeren!).

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med lille Kalle. Lyder som om det var en rigtig dejlig dag :-)

  SvarSlet
 6. Tillykke med dåbsdagen. Hvor er han fin i dragten. Håber også du fik et billede af din Luna i hendes fine skrud.

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med Kalle- lyder til, at have været en fantastisk dag! :)

  SvarSlet