Søg i denne blog

mandag den 23. juli 2012

Bøllehat!


En lille bøllehat er blevet syet til Kalles legekammerat, hvis storebror går i børnehave med Luna og er én af hendes bedste venner! Moren er simpelthen også bare skøn og én jeg har fået meget med at gøre, nu hvor vi også har fået jævnaldrende babyer.
Hun har de fineste sengebetræk og pudevår med de populære elefanter og også bamserne på billedet. Og i flere farver.
Lidt sjovt - da jeg første gang besøgte hende og så både bamser og elefanter, ja der anede hun intet om deres popularitet, værdi og sjældenhed! Hun har arvet dem fra familien og har brugt dem både til storebror og lillebror.
Nu har jeg så fået lov til at klippe et bamse-pudevår op og har syet den som bøllehat i vennetjeneste... Jeg ville ikke have penge, men fik hende hurtigt overtalt til at jeg måtte beholde det stof der var tilbage. Det blev til to mindre firkantede stykker, men det er også længe fint, når det lige er det stof og fordi jeg sagtens kan bruge det til patchwork :)

6 kommentarer:

 1. hvor er den bare FIN! Og de kløvere indvendig er også bare søde :o)

  SvarSlet
 2. Ihhh hvor er den bare fin - er sikker på den vil klæde en lille bølle :-)

  SvarSlet
 3. Hejsa,

  Jeg har sendt dig en mail! Undskyld den lange ventetid!

  Lykke

  SvarSlet
 4. uh det er altså også et af mine ynglings print! - jeg er så heldig at ha junior sæt i både blå, brun og grøn til mine 2 mindste drenge:-) - og da heldigvis også en smule brun at sy af;-)

  SvarSlet
 5. Den er blevet rigtig fin. Er den i produktion?

  SvarSlet