Søg i denne blog

torsdag den 5. juli 2012

Ide til børnefødselsdag!

I tirsdags fejrede vi Lunas fødselsdag i børnehaven med frugt, boller, flag, lys og sang :) Lige efter bogen! Jeg havde søgt lidt i bagebøger og på nettet efter ideer til hvad man nu kunne tage med og dele ud til morgensamlingen. Det skal jo helst være sundt og minimeret sukker, men når de går i børnehave går ungerne også op i at det er festligt og lidt lækkert :)
Så det endte med at blive en frugtdame (ja ikke mand, synes den lille frøken!) samt boller med grahamsmel formet som slange med lidt lilla glasur på (som nærmest syntes sort, fordi jeg fik for meget farve puttet i)...

Ungerne? De var vilde med det :)

9 kommentarer:

 1. Det var virkelig en helt fantastisk ide... Tusind tak... Merles børnehave har samme politik, så jeg var lidt blank til nu hvor hun fylder 4.... Her var lige ideen... Fedt...

  Forresten, dine smukke dykker, laver du den på bestilling??

  Kh Louise

  SvarSlet
 2. Det kan jeg godt forstå at de var, det ser da også mega lækkert ud! :-)

  SvarSlet
 3. Det ser vildt lækkert og indbydende ud, de gik da lige ombord i det ungerne, gjorde de ikke? Jeg "pinner" billederne, for jeg vil da bruge ideen når fidusen har fødselsdag. :)

  SvarSlet
 4. Arj altså, havde man da bare været børnehavebarn... Mums hvor ser det lækkert ud! -og frugt frøkenen, hun er da bare for sej, synes min datter :)
  Det må HELT sikkert afprøves her hjemme...

  SvarSlet
 5. Sikke lækkert det ser ud - og godt alternativ til den klassiske kagekone, kan kun forestille mig at det var en kæmpe succes ;D (og tillykke med datteren)

  SvarSlet
 6. Fantastisk frugtdame og rigtig god idé. Da Emil gik i børnehave var det nul sukker - altså virkelig INTET sukker overhovedet så ingen glasur dér:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 7. Fantastisk!!
  Det dér, er total overskudsmor på den übercool måde. Kan godt forstå børnene elskede det.

  SvarSlet
 8. Sikke nogle fine ideer! Det vil være sikker lækkert til en sommerfødselsdag:)

  SvarSlet
 9. Super idé!! Den vil jeg da bruge til næste fødselsdag :-) Tak, krudtuglemor :-)

  Glade hilsner Karina

  SvarSlet