Søg i denne blog

mandag den 2. januar 2012

År 2011 - minderne!


I formiddags sad jeg og kiggede billeder igennem, som ligger her på bloggen :) det var et skønt gensyn og jeg nød, at blive mindet om 2011. Det tog lang tid med, at få udvalgt blandt alle de billeder og derfor valgte jeg, at gemme indlægget og først skrive tekst her til aften, hvor jeg ville lave punktfom over året der gik. Derfor var det ekstra sjovt, at læse Julias indlæg i eftermiddags. Det jeg ville med mit eget indlæg var at blive mindet selv, men også vise jer et tilbageblik på, hvad der er sket i mit liv og hjem det sidste år - samt at I forhåbentlig ville nyde et gensyn eller billeder, som I ikke har set før! Jeg nød i hvert fald gensynet med Julias gamle billeder :)

Mit år 2011:
...startede med, at vi alle tre lå med influenza d. 3. jan. Øv. (År 2012 er heldigvis startet meget bedre)
...vi fik lavet rigtig meget i vores nye hus sidste vinter!
...jeg forberedte mig til Forårsmarkedet i Odense.
...og til det startede jeg en pusletaskeproduktion i nye og gamle stoffer.
...vi var en tur i Berlin, bare Troels og jeg, sammen med et skønt vennepar! Det var dejligt befriende midt i markedsforberedelser.
...i maj måned var det endelig tid til Forårsmarkedet. Det var 4 skønne dage, både i min stand, men også pga. lejrskolen, hvor jeg sov sammen med en masse fantastiske medbloggere!! Tætte venskaber slog sine rødder der!
...mine forældre holdte sølvbryllupsfest/2*50 års sidst i maj, med et brag af en fest! Vi fire søskende gav vores forældre nogle utrolige smukke kærlighedsringe, som vi selv har smedet på Guldsmedegården!
...d. 7. Juni fyldte Troels 30 år OG jeg fandt ud af, at jeg var gravid med vores andet barn!! Fantastisk ekstra gave at give ham, da han kom hjem fra arbejde <3 <3 <3
...4 dage efter holdte vi en ordentlig peber-fest for ham - det endte ud i en rigtig abefest :) dog ikke for mit vedkommende, da jeg skulle skjule min meget nyopdaget graviditet!
...vores skønne månepige fyldte 3 år og startede i børnehave!!
...vi fik nydt første sommer i vores have!! Med masser af blommer og æbler, samt jordbær, kartofler og skoleagurker fra egen køkkenhave!
...jeg fik lavet en del saft, gele og marmelader i løbet af året.
...vi nød en dejlig ferie i camplet med et andet vennepar og deres søde datter!
...det blev officielt, at vi venter os igen <3
...min graviditet og dét, at jeg var godt mættet efter markedet og husprojekter gjorde, at min krealyst dalede en del efter Forårsmarkedet. Jeg var ekstremt træt de første 4 måneder, og har døjet en del med kvalme, sure opstød, halsbrand og opkast denne gang under hele graviditeten, som jeg slet ikke havde noget af sidst.
...især pga. det sidste, har der ikke været helt så mange indlæg sidste år, som året inden... Men det er alligevel blevet til en del og også en god portion kreationer alligevel, så jeg er godt tilfreds :)
...Troels søster, som er en af mine allertætteste veninder, blev også gravid i sommers!!
...vi fandt ud af, i september, at vi venter en velskabt dreng <3 <3 <3
...min svigerinde venter ligeledes en dreng, med termin bare 2mdr. efter mig :) Vi glæder os rigtig meget over, at der kommer en fætter!!
...vi er faldet helt fantastisk godt til i vores hus og har fået de sødeste naboer!! Lunas "kæreste", som bare bor 3 huse fra os, skal være storebror (også til en lillebror) og ligeledes kun 3 måneder efter os, så ikke nok med, at der kommer endnu en legekammerat - ja så får jeg også én mere, at nyde barslen med :)
...jeg har fundet mine drengestoffer frem og har lynhurtigt vænnet mig til, at kigge efter drengefarver :) Krealysten er også kommet stærkt retur efterhånden!
...jeg genså en masse skønne mennesker fra Forårsmarkedet i Cupcakefabrikken, hvor jeg også fik lavet de fineste cupvakes i bedste Julia stil!!
...jeg fyldte 26 år i november og fik min elskede kitchen aid!!
...vi fik holdt en super dejlig juleaften og meget festlig nytårsaften i det lille hjem!!
...
Og meget meget andet skete i 2011!!

Nu går jeg 2012 i møde med masser af forventningsglæde!!

5 kommentarer:

 1. Åh hvilket farverigt år du har haft, jeg glæder mig til at følge dig i 12...

  SvarSlet
 2. Dejligt tilbageblik, Christina! Glæder mig også til at se mere i 2012 og ikke mindst følge lillebrors ankomst til verden:)

  SvarSlet
 3. Rigtig skønne billeder glæder mig til flere

  SvarSlet
 4. Hvor er der mange skønne billeder!!!
  Håber 2012 bliver lige så festligt og farverigt som 2011 har været for jer :-)

  SvarSlet
 5. ej nogle skønne billeder. Jeg er især vild med dit tæppe af sekskanter :)
  pøj med den lille ny.
  kh Emma

  SvarSlet