Søg i denne blog

tirsdag den 3. januar 2012

Fatboy alla krudtuglens mor!

Min første hjemmedag uden barn i går blev udnyttet ved symaskinen! Nu kan jeg rigtig mærke, at barslen er startet! Ikke mere juleræs og nytårsfest forberedelser! Jeg har såmænd nydt de to forskellige begivenheder, men dagene op til er gået meget til planlægning og klargøren! Nu er det tid til kreative projekter inden lillebrors ankomst :)
Jeg havde nogle krøyerkugler, der ikke blev brugt og som fyldte i kreaværelset. En spontan ide blev til denne sækkestol! Jeg fandt et gammelt hvidt sengebetræk vi aldrig bruger, klippede det over næsten midt på og syede det sammen - med undtagen en lille åbning. Så blev den fyldt ca. 2/3 del med krøyerkugler og syet sammen. Så fandt jeg et af mine særlig gemte mumistoffer, noget grønt hjerte grazielastof (fordi mumistoffet ikke var stort nok) samt noget blåblomstret stof til bagside! Klippede det ud, så det passede - syede sammen og lod den være åben nede i enden. Kanten i enden blev lagt op og jeg syede velcro-bånd hele vejen hen! Så kan den nemt komme ned over sækkestolen og kan til en hver tid tages af og vaskes!
Faderen og månepigen har godkendt den :)

20 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Hvornår er det nu lillebrors forventede ankomst er?

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare super fin... Sådan een må jeg også have lavet mig på et tidspunkt:)

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin! Og ja, sådan en er et rigtig hit... til leg og til afslapning!

  SvarSlet
 4. Superfin:) Nyt tiden før lillebrors ankomst:)

  SvarSlet
 5. Hold op hvor er den skøn - hvor får man fat i krøyerkugler henne i den mængde? Sådan en er jeg da simpelthen også nødt til at lave - så fin - og helt sikkert vanvittigt meget billigere OG federe end de ægte fatboy's.... Tak for inspirationen og de skønne tips vedr velcro og mængden af påfyldning ;)

  SvarSlet
 6. Tusind tak Julie, Helena og Mia :)

  Julie; Er sat til d. 12. feb :)

  SvarSlet
 7. Også tusind tak til jer andre, skønt I kan lide den! Den var i hvert fald nem at sy og hurtig at lave!

  Karina; Man kan købe en stor pose med kugler i skumhuset i Århus og stof og stil har også poser med krøyerkugler :)

  SvarSlet
 8. Hvor er den fin :-) Smart fundet på. Jeg har selv overvejet at sy en til Bastians værelse, men der er så mange projekter? På den anden side en god fødselsdagsgave idé ;-) Vil have ideen i baghovedet :-) Super flot er den ihvert fald blevet :-)

  SvarSlet
 9. Åh kender det alt for godt med mange projekter... derfor greb jeg denne gang ideen med det samme, og vupti - så var projektet færdigt før det overhovedet kom på to-do listen :)

  SvarSlet
 10. det er da bare en super ide! har selv en sæk krøjerkugler på loftet jeg lige har fundet ud af hvad skal bruges til :)

  krøjerkugler kan også købes i byggemarkeder - som isolerings kugler....er som regel billigere end andre steder...

  SvarSlet
 11. Super fin , hvor stor er den

  Sikke nogle fine ting du laver:-)

  KH Helle

  Helleallan.larsen@gmail.com

  SvarSlet
 12. Tina; fedt med tippet - tak, det vil jeg huske :)

  Helle; Tusind tak :)

  SvarSlet
 13. Den er bare SÅ fed! Du er så god til at sammensætte stoffer og farver! Nyd den sidste tid inden du skal føde, - hvis du har lyst, så tror jeg min give away vil passe til en lille dreng? Kig endelig forbi.

  SvarSlet
 14. Ihh hvor er den bare flot!!! :-D

  SvarSlet
 15. Den er ski da herre sej!!
  Maiken

  SvarSlet
 16. Denne var jammen fin! Har akkurat begynt å følge med på bolggen din. Kjempefin blogg,og så mange fine ting du lager. For ei uke siden ca, lagde eg et nett med samme mummistoffsot du har brukt. ( har bilde av mumminettet på bloggen min..)Arva det og har hatt det liggande ei stund, no trur eg jammen eg skal bruke resten på en slik fatboy:)

  Hilsen Sigrid:)

  SvarSlet
 17. Carina; Tusind tak! Ja det er vist med at nyde alenetiden, for mon ikke der bliver nok at se til med en lille ny :) selbvom jeg synes det har fortrængt sig lidt fra den gang med Luna, så kan jeg alliveel mindes at der gik rigtig meget tid bare med at have hende i armene :)
  Vil lige smutte forbi din give away!!

  Rikke; Tusind tak!!

  Maddy; Fedt du kan lide den!!!

  Sigrid; Velkommen til og tusind tak for din kompliment :) må hellere ind og se dit net :)

  SvarSlet
 18. Hvor er den bare blevet super fed!!!

  SvarSlet