Søg i denne blog

lørdag den 28. januar 2012

"Børneliv i haven"...

...er navnet på et maleri, som jeg blev færdig med i sidste uge! Skønt igen at fordybe sig med penslerne! Maleriet skal hjem og bo ved en sød lille familie med en datter, og med en dreng på vej! De er vilde med farver, liv og den legende stemning, som jeg ofte fordyber mig i, i mine malerier! Så heldigvis faldt maleriet lige i deres smag og jeg håber at de bliver i lige så godt et humør, som jeg gør, ved at gå og kigge på det :)

10 kommentarer:

 1. Dejligt livsbekræftende billede med dejlige farver! god lørdag til dig!

  SvarSlet
 2. Det er rigtigt fint billede:) Men jeg har læst eet sted at man skal passe på malinglugte og lign når man er gravid da de kloge mener det kan skade fostret, derfor jeg holdte jeg mig væk fra mine pensler i et år da jeg gik med min trold..

  Vh Mia

  SvarSlet
 3. Hej Mia. Jeg tror det vigtigste ang maling og gravide kvinder er at man gør det man selv har det bedst med :) jeg har forhørt mig en del og også læst om det og der er delte meninger. Jeg holder mig selv fra spraymaling og hele rum, men havde det fint med at male dette ene maleri med vandbaseret maling, god udluftning i mens og har ikke opholdt mig i rummet, mens det tørrede :) ellers har jg faktisk ikke malet, mens jeg var gravid. Til junosengen, som vi skal have malet nu her, køber vi noget allergi- og gravid-venlig maling i colorama, men det bliver nok min kæreste der maler den med hans spraybeholder og kompresser for at få det pæneste redultat

  SvarSlet
 4. Hvor er det sindssygt fint, Chris :-) Kommer helt til at tænke på vores malerprojekt til eksamen:-) så hyggeligt, så hyggeligt :-)

  SvarSlet
 5. Tusind tak Gigi :) ja det var skønne tider :) altså lige med undtagelse af Troels's akut indlæggelse, men det endte jo heldigvis godt!

  SvarSlet
 6. Ja, det var bestemt ikke den indlæggelse, der var de skønne tider :-( Godt at alt endte godt, selvom det var en drøj omgang for jer.

  SvarSlet
 7. Ja han er heldigvis raskmeldt nu og er færdig med medicinen <3

  SvarSlet