Søg i denne blog

tirsdag den 3. januar 2012

Ny yndlingsfarve...

Luna har selv udnævnt farven lilla som hendes yndlingsfarve, da hun lærte farverne at kende... Nu er det lidt som om, at det har ændret sig... For synes der er en anden farve, der dukker mere og mere op ;) ved ikke om moderen ubevidst er rykket mere over med lyserødt? Måske påvirket af, at pigebarnet selv er begyndt, at hive både tøj, kopper og tallerkner frem i den farve, når hun hjælper til :)

Synes godt nok også liiiige, der gik lidt hello kitty tema i den juleaften ;)

4 kommentarer:

 1. Ej, altså. Du har godt nok en køn datter! :-)

  SvarSlet
 2. Åh nej ikke også hos jer - her fik vores Luna en kæmpe Hello Kitty bamse, tror den er 90 cm høj, og 3o bred - Luna er selvfølgelig vild med den, men HJÆLP siger jeg bare - den dominerer nu hendes værelse temmelig kraftigt, især fordi hun nu selvfølgelig også vil have hello kitty sengetøjet på (som jeg ellers meget behændigt har haft lagt nederst i bunken lææææænge) + diverse hello kitty klodser og kasket, som nu pludselig bliver leget med HELE tiden - hvorfor sniger den kat sig bare ind alle vegne???

  Ellers totalt skønt billede af Jeres skønne Luna - hun bliver da bare ved med at blive kønnere og kønnere - og hvor ser hun dejlig fræk ud på det billede :)

  SvarSlet
 3. Jeg har endnu ikke mødt en lille pige der ikke kunne li' lyserød eller Hello Kitty, tror det er noget man skal igennem, og jeg forstår det nu godt :)

  SvarSlet
 4. Ja lige nu er vi også i en pink/lyserød face både med hello kitty og de forbandede prinsesser. Lea havde lånt et par underbukser i børnehaven med prinsesser på og valgte derfor at rende rundt til alle i børnehaven, for at rykke ned i sine bukser og sige SEEEEEE hvad der er på mine underbukser!!!! Arggg.... Men jeg overgiver mig til det lyserøde, nu er hendes ønsker vigtigere end mine. Men prøver at lave lidt kompromiere hen af vejen. Ha ha... Dejligt med de kære tøse-piger og dejligt billede.

  kh Kristiane

  SvarSlet