Søg i denne blog

onsdag den 4. januar 2012

Babyforberedelser #1

Her i januar er der ro på ift. aftaler, fester, middage osv. Det giver god tid til. at få forberdt lidt til babyankomst. Dog har jeg ikke fyldt så meget på to-do-listen (endnu), da jeg prioriterer af få slappet godt af inden, samt også lade tiden være til spontane projekter og fridage med månepigen!
I dag fik jeg farvet en god stak hvide stofbleer, som jeg har haft liggende fra Luna. Denne gang skal de være farvet og i Panduro Hobby har jeg købt Dylon Bahama Blue stoffarve til vaskemaskinen! Jeg har også set samme mærke hos flere forskellige farvehandlere!
Det var enormt nemt og med en udførlig vejledning.Så nu kan han bare gylpe løs ;)

12 kommentarer:

 1. Fine! Den farve havde jeg bl.a. også til Silas. Vil bare lige tippe til andre at Dylon også fås i Matas og Stof og Stil

  SvarSlet
 2. Jeg blev i hvert fald overrasket over hvor nemt det er :) har en stak mere, overvejer en æblegrøn til dem. Super tak for tippet :)

  SvarSlet
 3. Hvor bliver det bare hyggeligt med sådan en lille trold.
  Gid det var mig:-)

  Fine blå bleer, de er også noget finere at kigge på en de kedelige hvide.

  Ha´en dejlig aften.

  Knus Susi

  SvarSlet
 4. Ej det ser godt ud. Det håber jeg også jeg kan komme til at gøre med dem jeg har liggende fra Bastian. Jeg tror faktisk også man få det i Matas...

  SvarSlet
 5. De er megafine, kan du ikke fortælle hvordan den næste vask i vaskemaskinen ser ud, jeg er vil nemlig gerne farve med dylon, men har fælles vaskemaskine med andre familier, og er bange for at de også får min flotte dylonfarve

  SvarSlet
 6. Den brugte jeg også da jeg min søn var lille! De falmer dog voldsomt efter 2-3 vaske hvis de bliver vasket på mere end 40grader, og det blev mine altid for ellers blev de aldrig rene :)

  SvarSlet
 7. - men det har dog aldrig sat sit i maskinen og skadet andet tøj! Jeg gav den bare en ekstra vask uden tøj i bagefter!

  SvarSlet
 8. Har også altid tænkt jeg ikke turde hvis andet tøj så blev farvet! Men flot det er det! Og ikke mindst smart :)

  SvarSlet
 9. det var også den farve jeg farvede Alfreds stofbleer i :) Jeg har også en gammel udgave med en mørkegrøn der var så fin på pakken men ikke fin på stofbleer.
  Jeg synes ikke mine falmer særlig meget. De får enten 60 eller 90 alt efter hvad de bruges til.
  kh Emma

  SvarSlet
 10. Super fed farve - jeg har netop gang i en omgang farvning til røde stofbleer (Red Tulip) og bagefter skal jeg have farvet 12 stofbleer i en flot mørk lilla (Intense Violet).

  Farverne er på tilbud i Matas i denne uge - 2 stk. for 135 kr.

  SvarSlet
 11. Jeg fulgte nøje vejledningen, og vaskede først bleerne med stoffarven og 500 g fint salt, derefter fik stofbleerne en tur med vaskepulver og til sidst kørte maskinen en 40 grader vask med sæbe uden stofbleer eller andet tøj. Jeg tørte lige tromlen en gang med køkkenrulle og første vask efter kører nu med en sort vask, for at være sikker :)

  SvarSlet
 12. Tak for tippet med Matas tilbud, Lisbeth :) det var fristende, især fordi jeg har planer om, at de sidste stofbleer også skal farves... De er dog lyserøde, gad vide hvordan en grøn farve så bliver? Havde også overvejet gul eller orange, men ved ikke hvor godt det går i spænd med stofbleerne, når nu farven ikke er hvid...

  SvarSlet