Søg i denne blog

torsdag den 19. januar 2012

Onsdagsprojekt - rund sækkestol til Lillebror!

Tusind tak for jeres kommentarer og gæt til forrige indlæg! En læder-sækkestol, formet som en hvid fodbold med røde prikker, har nu fået nyt betræk... Hverken læder eller fodbold er så meget mig, men den fine runde sækkestol er ideel, når først vi får en baby i huset! Sååeh der måtte en nyt betræk til. For at gøre det nemt har jeg syet 2*8 trekanter sammen og så syet de to store cirkler sammen rundt om sækkestolen. Betrækket er ikke for stramt, så man kan rigtig "modellere" sækkestolen, så lillebror kommer til at ligge godt :)

10 kommentarer:

 1. en sækkestol er genial til en ny bebs!:-) og så er den endda rigtig lækker at se på..
  Tillykke med dine 1000 læsere!!!!!!!!!!!:-)

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare fin, den skal i nok få meget glæde af..
  Kh Camilla
  Velkommen hos mig http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Den er vildt lækker ;0)

  Hvordan får du spidsen til ikke at bule ud? Jeg har prøvet at lave det trekant mønster med et juletræstæppe - men midten bliver ved med at gå op i en spids... vildt frustrerende!

  SvarSlet
 4. sikke en fin pude! Her har lillesøster også lånt hendes storebrors sækkestole, og det er virkelig en god og hyggelig løsning så hun kan sidde og følge med i storebrors leg :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare blevet super flot med det nye betræk. Det passer meget ind hos jer end sort/hvid fodbold.

  SvarSlet
 6. Hold da op hvor er den blevet fin! Fantastisk mix af stoffer.
  God dag Ü

  SvarSlet
 7. Ih hvor er den fin - også har du brugt noget af mit yndlingsstof! Det grønne med "dartskiverne" - hvis du vil sælge noget af det må du endelig sige til;) hvordan har du forresten lavet lukningen? Har du lavet lynlås, eller? Kh Carina

  SvarSlet
 8. Hvor er den skøn - og helt perfekt til lillebror, med de skønne farver sammen - elsker også bare stærk blå, grøn og orange sammen til Magne :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er den blev flot - super god ide med trekanerne. Den skal i nok blive rigtig glade for, især når længe ventet lillebror dukker op :-)
  Mvh Tina

  SvarSlet
 10. Den er super cool!! Fed ide! :)

  SvarSlet