Søg i denne blog

tirsdag den 22. december 2009

Gaver... til MIG :)

Her i den dejlige juletid, hvor man har så travlt med at finde, købe og hjemmekreere gaver til andre, er der jo ikke noget bedre end når der falder lidt af til en selv :) Jeg har byttet 3 ugler væk indtil videre. De søde muffins m.m er fra Janet og er allerede blevet snasket godt til af månebarnets trang til at smage på dem, og så har jeg modtaget xxx fra frk. TingelTangel som skal gives væk i julegave og derfor ikke kommer på her endnu, men det er bare fedt det hun har lavet til mig :) De skønne lyseholder er fra Frau Webers give away, som jeg var så heldig at vinde :) Og den bedårende julenisse er fra Lavendels julekalender og nissen er med det samme overrakt til krudtuglen, som har rendt rundt med den siden!

4 kommentarer:

 1. Skønt selv at blive begavet! Og da især med så fine fine sager :-)

  SvarSlet
 2. Sikke fine ting du har fået. Tillykke. Rigtig god jul til dig og dine.

  SvarSlet
 3. Hejsa

  Godt at lyseholderne har overlevet. Jeg var spændt på om de klarede rejsen. Post DK er jo ikke altid lige sød ved tingene.

  God jul til dig og dine kære

  Kærlige julehilsner

  Frau Weber

  SvarSlet
 4. Hejsa.

  Tak for den fine ugle..Den er da bare superskøn. Den sidder nu i sofaen og troner og venter på at jeg får taget mig sammen og syer en familie til den. Jeg håber at i har haft en god jul, og at i ikke har spist alt for mange kager.(HIHI)
  Kærligst Janet

  SvarSlet