Søg i denne blog

torsdag den 10. december 2009

Ideer til det skøøøøneste stof??

For et par måneder siden købte jeg dette stof her og jeg har 1 meter.... men kunne godt tænke mig at høre om der er nogen der har fantastiske ideer til hvad jeg kunne bruge det til?? For tøj vokser månebarnet fra og sengetøj har jeg overvejet... men måske nogle har en sjov ide??

7 kommentarer:

 1. Spænd det op på et lærred og brug det som billede...:-)

  SvarSlet
 2. Hej

  Synes vældig godt om idéen med at bruge det som vægbillede, men ellers kunne du sy en taske i det til bleer og vådservietter. det er de færeste, der gider blive ved med at bruge den store pusletaske, efter ungerne er omkring 1 års tid...

  Andre idéer kunne være at lave et ensfarvet/mønstret legetæppe til værelset, et pudebetræk, en sengerand (i kombi med noget ensfarvet), en slå-om nederdel, som hun kan vokse lidt længere tid i...

  Stoffet er rigtig fint, så kan godt forstå, du vil tænke dig godt om inden du klipper i det :-)

  Glæder mig til at se resultatet...

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 3. Her har du jo fått flere gode ideer allerede.
  Et bilde var jo en god ide og også et lite teppe som kan henge over en sengekant eller en stolrygg! Det var et nydelig stoff!
  Hilsen Kardemomme :))

  SvarSlet
 4. Mit forslag er godt nok tøj (undskyld), men hvis du nu syr en kjole som den jeg har lagt på bloggen her til aften, så kan hun bruge den så længe så længe så længe. Den kan starte som kjole og ende som top om et par år.
  Og det er da egentlig temmelig længe at have et stykke tøj til et barn:)
  Bonus: Den er syet på ingen tid!

  SvarSlet
 5. Det er et fantastisk smukt stykke stof. Du kunne putte det i mellem to stk pleksiglas og hænge det op i nåhøjde til krudtuglen. Så kunne du (I) lave dyr, små mennesker, eventyrfigur osv. som kunne sættes på og hun havde sit eget "teater". Når hun er vokset fra det kan du lave en flot taske eller andet af stoffet.

  SvarSlet
 6. Sikke nogle dejlige ideer, det hele kan bruges og vil nu have overvejelser om hvilke ideer det så bliver :)

  SvarSlet