Søg i denne blog

mandag den 21. december 2009

Ny Change Away!! Papir, og tapet til sættekasse!

Jeg har for nyligt overstået to sættekasser som er pakket ind som julegaver :) i det nye år skal månebarnet også have en! Men dengang jeg købte ind til sættekasser var det lidt af en udskrivning, fordi hele ark skulle købes. Og da der sikkert er mange af jer kreakvinder der har store ønsker om at få lavet en sættekasse, vil jeg sammensætte en pakke med en masse små stykker i papir fra blafre, Rie Elise Larsen, Minimega, Hollys brun kløver og andet fra mine gemmer... Som bytte er jeg helt åben for forslag :) Pakken vil som minimum række til 1 sættekasse, dog nok mere, da jeg ikke laver stykkerne alt for små, så I helt selv kan mikse og matche :)
Jeg elsker dette fænomen Change Away som Westmose startede! I dag kom den skønneste gave fra Janet, men det kræver sit helt eget indlæg, som vil komme senere :)

13 kommentarer:

 1. Uh, det er lige noget for mig! Jeg skal nemlig helt bestemt have lavet en sættekasser til min datter - altså så snart jeg får en støvet op ;-)
  Men hvis du har lyst til at bytte, evt. til nogle muffins i filt vil jeg meget gerne det.
  Jeg har tidligere lavet en indlæg med billeder af kagerne, og også tidligere byttede nogle med Westmose i en Change Away.
  Hvis du er frisk på en bytter, sender jeg også gerne noget af det blå retrotapet, du også gerne ville bytte med :-)
  Mvh Louise

  SvarSlet
 2. Det vil jeg helt sikkeret også gerne være med til.
  Har nok ikke så meget på min blog, udover tøj til mine egne unger, men har en lille netbutik med tøj og ting og sager. Så hvis der er noget der du gerne vil bytte med, ville det være helt fantastisk.

  www.frkmus.dk

  Kh Gitte

  SvarSlet
 3. en en fin sætte kasse, synes de er svære at støve op nogen steder, eller også er jeg bare møg uheldig.
  ville også høre om du evt. kan fortælle mig hvordan man sætter tapeten på, jeg har lige slebet og malet en lille kasse med skuffer i og tænkte jeg ville prøve at sætte tapet forand på skufferne!
  har du et godt tip?

  glædelig jul

  -Sara

  SvarSlet
 4. Jeg vil da gerne bytte, men hvad du er ude efter er straks sværere. Jeg har noget forskelligt Liberty stof, jeg kunne klippe stykker af og andet lækkert stof ( se evt. min Flickr konto eller billeder på blggen), bl.a. Tina Givens, noget retro. Og ellers har jeg en helt ny mandel Kushmi the (stor grøn dåse - købt i søndags), som jeg har lavet 1 kande the af. Jeg kan desværre ikke lide den.
  Jeg har også en buksedragt fra Karlssons Klude i blå chambrey, str. 92, som Ella desværre ikke kan passe mere + Lilla crocs i str. 6-7.
  Kimono-slå-om trøjer fra Lucky Wang og smock bluser fra Kragh-Rosenberg. I det hele taget har jeg temmelig meget børnetøj liggende, som jeg godt kunne lave en god pakke ud af ;)
  Glædelig jul :)

  SvarSlet
 5. Hej
  Synes også det er en rigtig god ide. Jeg vil gerne bytte evt. med noget af det tapet jeg har til change away på min blog eller et hæklet dyr?
  Glædelig jul herfra.

  SvarSlet
 6. Jeg er også meget gerne med på en bytter.
  Hvis der da er mere papir at bytte med efterhånden.
  Hvad kunne du tænke dig til gengæld?
  Mvh. Malene

  SvarSlet
 7. Hvor er det fedt med så mange interessede :)

  Louise: jeg har en del hæklede muffins, så kunne måske mere være interesseret i andet mad, er det noget du kan lave i filt? Har slet ikke set din besvarelse inde på din blog, men vil gerne bytte hollys med det blå tapet... :)

  Frkmus: Lækker hjemmeside :) ku være interesseret i noget af følgende i prioriteret rækkefølge:

  36. Et drys af eventyr bluse
  Retro dåse i gul plast,
  Sød smørboks i orange.

  Så kan du vurdere hvad du gerne vil bytte med :)

  Bournonville: Jeg putter tapetklister på papiret, lægger det på møblet og derefter bruger jeg en pensel til at glatte ud og til sidst møbellak...

  pialouise : Er meget interessert i retro stof og evt libertystykker :) ellers synes jeg det hele lyder godt :) kan altid bruge tøj i str. 86-92 og lader mig gerne overraske!

  Mie: Er helt vild med dit tapet på bloggen og vil gerne bytte med noget af det og evt noget hæklet :)

  Malene: ja der er stor efterspørgsel, men da det er mindre stykker, tror jeg det går da jeg har mange forskellige ark :) bytter meget gerne med tapet, retro stof og alt muligt hjemmelavet...

  Skriv til min mail christina@ennemark og vi kan aftale nærmere plus jeg kan få adresser så jeg kan sende papirs-pakker :)

  SvarSlet
 8. Mon du har mere lyst til byt, jeg vil gerne bytte med en retrovest til dit lille månebarn:-) Mvh Lone

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 10. Må lige smide en kommentar til alle dem der efterlyser en sættekasse.

  Jeg har købt en helt ny der er ½ gang større end et a3 ark. Den er købt i trævarelagersalg som har butikker rundt omkring men også webshop til kun 99 kr. Dem jeg har set i genbrug koster mere.

  Være er det at finde det rigtige tapet :-) det er ret umuligt at støve op i mindre mængder så jeg hører gerne :-)

  SvarSlet
 11. I visit every day a few sites and blogs to read content, but this website presents feature based posts.


  Also visit my weblog :: 2013rolexfreeshippig.com

  SvarSlet
 12. This article will assist the internet viewers for setting up new weblog or even
  a weblog from start to end.

  Have a look at my web-site ... 激安プラダ バッグ

  SvarSlet