Søg i denne blog

lørdag den 26. december 2009

Juletid - tid til jul :)

Så kom dagen. D. 24. dec.... Min yndlingsdag i min yndlingsmåned. De sidste mange uger har været helliget julepynt, julekonfekt, julegaver og alt i alt bare juleræs!! Men hvor jeg dog elsker det! Dagene flyver afsted, men i år har jeg været meget opmærksom på at nyde hver eneste dag, og flere gange stoppe op og lige trække vejret og "være i øjeblikket"... Noget jeg håber at kunne finde ro til igen næste år! Det er også noget helt særligt nu at have et barn, som er mere bevidst om hvad der foregår, og at traditioner får en særlig betydning når de skal videregives til ens egen! I år var mit første år uden mine forældre og søskende... Julen skulle fejres hos min svigermor og familie. Men hvis ikke jeg kan være hos mine forældre er det min 2. ønskejul. Og juledagene har været nydt i mit barndomshjem :)
Min allerkæreste svigerveninde har lavet de skønne nisser og svampe med min kærestes anden lillesøster og deres kusiner. Lunas julekjole er syet af min højt værdsat svigermor!!
Månebarnet fik et hjemmelavet legekøkken af mor og far, og det har efterfølgende været benyttet flittigt. Tror der vil komme rigtig mange gode timer ud af det køkken!! Derudover fik hun moderens længe ønsket waldorfdukke!! Døbt: LUNA! Og dukkepigen minder mig så meget om min kæreste skat, så mit hjerte smeltede da jeg så Luna inde på Wenches blog og hendes ting er uimodståelige!! Jeg har vist mødt en ny krea-veninde! Søde Wenche, du vil få dit helt eget indlæg herinde i løbet af de næste par dage....

3 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at se, at hun leger med kagerne...Kh. Janet

  SvarSlet
 2. Vi er også bare rigtig glade for dem :)

  SvarSlet
 3. Julen er en dejlig tid, hvis vi giver os tiden til at gøre den dejlig.
  Og Tusindsfryds dukker er så fantastiske !
  Kan godt forstå dig :-)

  SvarSlet