Søg i denne blog

torsdag den 29. juli 2010

1. arbejdsdag overstået :)

I morges hørte min lille skat for første gang "Kan du have en god dag, mor skal på arbejde nu".... Indtil nu har det været; "mor skal i skole" og "mor skal hjem og skrive opgave"...
Jeg elsker mit arbejde!!! Det ved jeg allerede nu :) det er nemlig ikke helt nyt - for præcis 3 år siden stod jeg selvsamme sted og gjorde klar til at tage imod et ordentlig bundt 0. klasses børn i en kæmpe SFO... jeg elskede min 1. lønnede praktik og har altid ønsket mig tilbage... Nu er jeg kommet hjem :)Mandag skal jeg tage imod 21 børn som jeg bliver primærpædagog for :) Nogle af SFO'ens værdier er: inklusion, fællesskab, engagement, hjertelighed og anerkendelse. Lige hvad jeg brænder for!!
Når man nu starter som pædagog i en meget kreativ SFO, ja så MÅTTE jeg bare have et af Puk´s DIY hæklede ure på :) Har nemlig en misson der hedder "lær ungerne at hækle" :)

13 kommentarer:

 1. Dejligt at du har sådan en arbejdsglæde!

  Ret sejt ur - me like!

  SvarSlet
 2. Hvor er det fint - gid du var pædagog i mine børn´s SFO!

  SvarSlet
 3. Er der nogen aldersgrænse for at gå i SFO? Jeg kunne da godt bruge sådan et hæklekursus :)

  SvarSlet
 4. Rigtig god start til dig. Det kan det da kun blive med den indstilling..

  SvarSlet
 5. Super Mission!!! Ja lad dem blive inspireret når de nu skal være der alligevel ;-)

  Kh

  SvarSlet
 6. Kjempe lurt!! Jeg skulle ønske at jeg lærte å hekle på sfo. Lykke til! Og kjempe stilig klokke !! Den oppskriften må jeg se på

  SvarSlet
 7. Hvor lyder det skønt og mon ikke der er en masse børn, der hurtigt skal blive fanget af hækleriet, når nu indendørs syslerierne kommer mere igang her til efteråret. Og hvor er det skønt du er kommet lige ud i et job du er glad for :-)

  SvarSlet
 8. Jeg håber også de er friske på at lære (og kan..?).... vi er ved at lave et kæmpe krearum, og det team vi er ved at bygge op består af flest krea interesserede mennesker, whuhuu!!!

  SvarSlet
 9. Og tjek endelig Puks opskrift ud - jeg elsker mit ur!!

  SvarSlet
 10. Så herlig at du er så engasjert i jobben din, tenk om alle hadde det sånn:)Jeg elsker 'uret' fra Puk, tenk at du skal lære dem å hekle!Heldige barn:)

  SvarSlet
 11. Hvor lyder det bare dejligt!!
  Det må være skønt med den arbejdsglæde;) Du må ha' en rigtig god opstart..
  KH Anne

  SvarSlet
 12. Det motiverer når først arbejdsglæden er der :)

  SvarSlet
 13. Tillykke med jobbet, Christina. Hvor lyder det dejligt at kunne bruge mange timer på arbejdet med at lave kreative ting:) Jeg selv glæder mig over at skulle undervise i håndarbejde i det kommende skoleår - 8 timer om ugen. Det bliver også fint.

  Og så skal du have tak for dine søde ord om mit ur. Dejligt at se din version af det - skønt! Og så er det fedt at høre, at din mission er at lære børnene at hækle:)
  KH Puk

  SvarSlet