Søg i denne blog

torsdag den 22. juli 2010

Lækre køb - andre bloggers kreationer!!

Jeg har fået en ny shoppelyst.... ingen vilde designer-mærker, ikke en særlig farvoritbutik! Nej, nu er det køb af andres håndværk! Jeg både syr, hækler, maler og filter (strik og patchwork med femkanter osv er ikke mit speciale), men som mange før har nævnt herinde i blogland - ja så kan man bare ikke nå det hele... også selvom man måske kunne lave selvsamme! Men så er der også ideen bag! Jeg elsker andres ideer og farve/mønstre sammensætninger, så jeg betaler hjertens gerne for det andre har lavet og sat deres navn på! Øverst ses Puks fine hårbøjle, og nederst er Lis´ fine patchworkbold samt en ekstra lille ting, som nu er blevet til en broche :) Begge er købt i deres blogshops!

3 kommentarer:

 1. Der er bare også noget helt særligt over de skønne 'unika' blog-kreationer, som alle I krea-damer får kreeret..
  Jeg er også verliebt i mange ting - (u)heldigvis er jeg nødt til at sidde hårdt på pengepungen.. Vil jo gerne ha' en kjole på, når jeg skal op ad kirkegulvet;)
  Nyd dagen..

  SvarSlet
 2. Helt enig med deg:)Jeg handler også gjerne hos andre bloggere, enda min mann undrer seg på hvorfor.'Kan du ikke lage det der selv da?' spør han, men jeg svarer det samme som du sa: Det er simpelthen bare ikke tid til å få laget alt!Og så er de andre bloggerne fulle av ideer og sammensetninger som jeg ikke kommer på:)Jeg elsker å bestille ting hos mine medbloggere:)Ha en fin dag!

  SvarSlet
 3. Så sød du er at vise hårbøjlen frem:)
  Jeg elsker nu også at handle hos andre, og jeg føler virkelig at jeg støtter et godt formål, når jeg køber håndlavede ting, for jeg ved jo, at der er en dygtig kvinde bag produktet.
  KH Puk

  SvarSlet