Søg i denne blog

søndag den 18. juli 2010

Alle de drømme!

Jeg er drømmer meget for tiden!! Om dagen er det om al det jeg gerne vil indrette, når vi forhåbentlig i efteråret flytter i hus... Jeg har længe glædet mig til at tapesere forskellige vægge med retro tapeter! Jeg har købt lidt forskellige halve og hele meter på trendsales og her, men har ikke investeret i hele ruller... Før nu!!! For skal da lige love for, at det er blevet rippet på nettet og kunne ikke få mange af dem jeg havde forestillet mig jeg skulle købe :) Så fik lige lidt travlt i sidste uge og købte fluks tre forskellige, vildt lækre, som nu bare venter på at få de rette vægge at komme op på! Den ene er med de blå fantastiske kaniner og blomster, synes motivet er helt fantastisk!!
Om natten drømmer jeg om mit kommende arbejde, som jeg starter på d. 29 juli! Selvom jeg nyder min ferie (og fritiden til kreative projekter), ja så glæder jeg mig helt afsindigt til at være med til at starte et nyt 0 kl. team op, med en masse fantastiske børn!! Jeg elsker SFO'ens værdier, friheden og anerkendelsen og så får jeg de mest fantastiske kollegaer (og det ved jeg, fordi jeg har været der i et halvt år som studerende Ü.) Og så har jeg planer om en masse kreative aktiviteter, for både piger og drenge :)

4 kommentarer:

 1. Det er dejlig at have drømme :-) Og de allerbedste drømme er vel dem, der går i opfyldelse- lige som dine !

  SvarSlet
 2. Ej hvor er det bare fedt det tapet dér! Hvor har du dog fundet det?

  SvarSlet
 3. Miri: Ja hvor har du ret... det er noget der er lige om hjørnet :)

  SvarSlet
 4. Julie: i en lille tøj-secondhand nede i byen, men hun havde kun den ene ude på lageret, som jeg fik hende overtalt til at sælge til mig!

  SvarSlet