Søg i denne blog

søndag den 17. oktober 2010

14 dage tilbage - førbillederne!

Takket være min svigerfar, har vi nu billeder af huset indvendigt, da han havde formået at gemme en webside-fil fra home, som gjorde at vi nu kunne gemme billederne! Det havde vi ikke selv fået gjort og på home´s hjemmeside er billederne jo taget af!
Som I kan nok kan se, er der en HELT anden boligindretningsstil end hvad jeg er til... men bare vent - vi har mange kneb i ærmet for at få det gjort rigtig lækkert og ligesom vi vil have det!! Min kæreste er utrolig ferm til håndværkerarbejde, så der skal trylles med køkkenet, uden at vi skifter det til et helt nyt (det har vi valgt for at spare pengene, og for lige at mærke efter hvad vi vil på sigt ift. et køkken.) Udover det har vi planer om en kæmpe skrå-rumfordeler/sættekasse oppe i stuen på 1. sal på den ene gavlvæg, hvor fjernsynet skal være i et af rummene og så skal der leges med masser af tapet og farver! Igen der er Troels utrolig tålmodig- for det meste ingen indsigelser, men i stedet en masse gode ideer!!
Vi har i denne weekend været på Tour de Genbrug m.m. - bare mig og ham! Luna var her :) Igår besøgte vi flere genbrugshaller (hvad vi fik, må I vente med at se Ü), og så var vi også lige på besøg ved Troels´ far og min grandfætter+kæreste/min efterskoleveninde i Kolding, som også lige er flyttet i hus! 
Vi overnattede hos mine forældre i Sdr. Jylland i nat og besøgte i dag min kærestes kammerat, som er tømrer og hos ham fik vi bestilt lækkert trægulv! 
Til middag kl. 12 var vi inviteret til det store måltid hos Troels´ bedsteforældre i Midtjylland, som bor på den flotteste gamle gård, hvor alle marker nu er blevet til skov. Hans bedsteforældre er hhv. 75 og 83 år og har stadig enormt meget energi og holder både hus, have og skov-areal til et UG! Der er så flot, ikke et støvkorn at finde indefor og udenfor er al græs slået, bede hakket og intet ukrudt at komme efter! Og ikke nok med det... Hans bedste er en ægte HAUSFRAU!!!! Hun har altid gået hjemme, syr alt sit tøj selv, gør rent, bage, sylter, laver mad osv. osv... Og huset er OVER-pyntet med NIPS!! Altså sådan hvor man nærmest ikke kan se borde, kommoder, vindueskarme osv :) og der er INTET støv på :) og ikke nok med det... til jul kommer der lige så meget julepynt ind... altså uden at hun fjerner noget andet!!! Og hendes jul den starter ---> d. 28 oktober på hendes fødselsdag!! Så der skal ALT være klart :) så da vi kom i dag, blev vi mødt af julepynt i køkken, gang, gæstetoilet og stuen (som hun dog åbenbart ikke er færdig med endnu, og hun har så stadig en uges pyntning tilbage, som er i alle de andre rum). Og i dagens anledning fik vi julemad og RIS A' LA MANDE med kirsebærsovs :) Efter maden gik vi en dejlig lang tur i skov og solskinsvejr!
Da vi skulle hjem var vores transporter fyldt til bristepunktet, da vi også lige skulle have nogle møbler med, som vi havde haft opbevaret derude inden vi fik hus!
Så NU må de næste 14 dage gerne gå meeeeget hurtigt, så vi kan komme ud og gøre i stand!!

13 kommentarer:

 1. Det må altså simpelthen være SÅ spændende for jer:) Bliver så godt at se hvad I (du) gør mht indretningen. Rummene ser da rigtig gode ud, og ikke mindst en lækker have. Nice, nice, nice...

  Kh

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig til at se jeres forvandling - jeg er selv i gang :)

  SvarSlet
 3. Super, super god ide med før og efter billeder - Vi har også kigget på så mange af de slags huse, og det kunne helt sikkert godt blive relevant når vi flytter hjem fra Spanien igen! Så jeg vil glæde mig til at se hvad i finder på, og lade mig inspirere :-)

  SvarSlet
 4. IH, hvor er det altså spændende..! Jeg er ikke det mindste misundelig!!!!!!!! :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare spændende!! Jeg følger MEGET spændt med :D

  SvarSlet
 6. Det er bare fedt at dele det med nogen der går ligeså meget op i hus som os :)
  Vi har pt lige siddet og lavet et helt exel-program med prioriteringer, to-do-lister osv :)

  SvarSlet
 7. Ihh jeg glæder mig til at se hvordan i får indrettet jer!!
  Jeg har såmænd luret jeres lille smukke Luna. Hun har jo haft det som blommen i et æg mens i har shoppet! HERLIGT!

  SvarSlet
 8. he he ja der er blevet blogget en del om hende hos fasteren ;)

  SvarSlet
 9. Ih hvor spændene jeg er meget spændt på at se hvordan det kommer til at gå-måske vi ses igen i boliglandet Ikea :)

  SvarSlet
 10. he he ja det kunne sagtens tænkes - det var så skægt et sammentræf ;)

  SvarSlet
 11. SÅ spændende! I har da den fedeste altan med udsigt. Glæder mig til at se jeres udgave af huset!

  God arbejdslyst - er der federe "arbejde" end at indrette sit nye hjem???

  SvarSlet
 12. Ej, det bliver da spændende at se hvordan I skal forvandle dette her!

  God arbejdslyst til jer:)

  SvarSlet
 13. Ej hvor lyder det bare hyggeligt! Ville ønske det var mig der snart skulle finde møbler og ting til et hjem! :D I er så heldige! Og hvor er det bare et hyggeligt hus med lækker have! Kan sagtens forestille mig jer bo der :D

  SvarSlet