Søg i denne blog

søndag den 24. oktober 2010

Medlem af Juno-klubben!

Hmm ja det måtte ske... Har været meget frem og tilbage ang. en juno seng! Modellen på billedet er fra Sebra!
Har læææænge ønsket mig en Juno! En gammel model! Men de er dælme oppe i priser efterhånden på trendsales, dba.dk osv. Og vi har også en dejlig stokke-tremmeseng samt arvet en ikea-seng, som kunne blive noget så fin med maling og tapet. Men Luna har stadig en størrelse hvor vi godt kunne proppe hende i en juno-seng, og evt trække den ud når tremmerne skal af. Hun er værre lille fis, så hvis vi tog dem af nu ville der bare være fest! Og selvom hun indimellem lige skal prøve de vante rutiner af, ja så kører det stadigvæk godt med at putte hende i en tremmeseng!
Men NÅ, nu har vi altså købt en juno - den dukkede lige pludselig ned fra himlen, da min højgravide skønne veninde fandt en endnu ældre juno-model, og så kunne jeg overtage deres første juno til billige penge, som er den jeg ønsker mig allermest af alle! Den er gammel, slebet og klar til en ny gang maling!!
Og nu kommer det svære.... Hvilken farve???
Det bliver med sikkerhed ikke hvid - jeg ved det er det "sikre", men jeg tager chancen! Skal bare lige være sikker på farven!
Overvejer primært tøse-farver, men på den anden side, ville en kombi (både pige/dreng) heller ikke være af vejen hvis vi nu fik en dreng engang, som skulle overtage junoen mens Luna rykkede over i den store seng... Hmm tænke tænke....

22 kommentarer:

 1. Hvad du ønsker skal du få :-)
  Tillykke !

  SvarSlet
 2. og det fik jeg ;) Dejlig dag til dig søde Miri!

  SvarSlet
 3. Tillykke med den.. Jeg har aldrig fortrudt vi har købt 2 til vores unger.. jeg er SÅ glad for at putte dem i den.. dens rundede ender gør at man ligesom føler at den lukker sig om dem på en huleagtig og tryg måde... :)
  Hvis jeg sku male vores lige nu, ville jeg male den i en helt lys lilla ligesom vores skab i stuen.. :)) SPændende at se hva I vælger....

  SvarSlet
 4. Gul, orange eller grøn.
  Jeg synes at grøn er rigtig flot sammen med pigefarver.
  Tillykke med sengen!

  SvarSlet
 5. Tillykke med sengen! Jeg knuselsker vores seng, og August elsker den i den grad også :) Vi tog tremmesiderne af da vores lille dreng var 22 måneder. Det er faktisk super dejligt og hygeligt når han selv kommer ind om morgenen :)
  Mht farve - så er vores tryg-hvid ;-)
  Smil fra Mia

  SvarSlet
 6. Tillykke med den. Jeg gik engang for mange år siden forbi en genbrugsbutik, hvor der stod en juno for bare 300 kr, jeg nåede desværre ikke at købe den, og det har ægret mig lige siden (jeg har ikke børn, men syntes bare den var så fin! -og ville måske bruge den til noget sofa/stol). Men tilbage til farven - jeg syntes også en gul kunne være rigtig fin. God søndag :-)

  SvarSlet
 7. Som medlem af juno-klubben med tre eksemplarer, er min yndlings-farve dertil lyse-blå. Den ene her i huset er original lyseblå og de to andre hvide. Den jeg selv sov i som barn var også lyseblå...

  SvarSlet
 8. Jeg vil også sige gul, sådan rigtig sol-gul. Det kan også bruges til en evt. lillebror en gang og så er det vist også en farve, der oprindeligt er blevet brugt på en model af Juno-sengene.

  SvarSlet
 9. Jeg har også haft en Juno seng til den ældste af mine drenge. Jeg havde lånt den af min mor og tænk jer lige! Da hun skulle flytte (i 2005), solgte hun den for 200 kr. til naboen. Lykkelig nabo! Nå men den var råhvid og jeg havde dekoreret den med wallstickers med Peter Plys (hot i 1998) Den var rigtig rigtig fin. Ved at bruge wallstickers er det let at skifte tema (sikkert Mumi) til en evt. lillebror :-)
  Held og lykke
  Tina Basse

  SvarSlet
 10. Velkommen i klubben! Jeg har også en Juno stående i garagen og vente på at der engang kommer småfolk :o)
  Min lillebrors junoseng (som min mor forærede væk!) var malet kongeblå, det var en god farve til designet, synes jeg.
  /Ida

  SvarSlet
 11. Den mørkelilla som på billedet er da vildt lækker og passer til begge... nå du får nok valgt din ynglings... engang.... ;0)

  SvarSlet
 12. Man skal passe på med det sikre - vi bliver sgu nok lidt kedelige ;) Jeg er stadig i tvivl ang. Kitcehnaiden - den de havde i butikken var boysenbær-farvet, og den er ikke pæn ! Så nu tænker jeg i isblå eller violet....
  Tillykke med sengen - vi elsker også vores, og den er hvid, det har den været fra starten, men afviser ikke at den bliver malet med tiden... Jeg tænker gul, orange, lilla (syns godt de kan være unisex) - eller måske brun... Glæder mig til at se hvad I vælger ;o)

  SvarSlet
 13. Ja velkommen i klubben. Har også en af de gamle som er så skøn og dejlig, den er malet i den skønneste turkis (det var den da vi købte den, den og tror at den altid har haft den farve) og det er den stadigvæk til trods for at vi har en pige. Synes egentligt at den fungere helt godt. Men tror hvis jeg skulle male den, vil jeg vælge en skøn rød farve. Men spændene hvad du vælger. Er sikker på at du bliver glad for den.

  SvarSlet
 14. Jeg drømmer også om en juno seng, men vi har også en fin fin seng til Sofie, så det bliver ikke lige nu!
  MEN jeg har altid vidst at hvis jeg skulle have en så skulle den være postkasserød!!!
  Synes det kunne være knald lækkert, også for at komme lidt væk fra de gængse lilla/orange m.m. som man( jeg selv ) godt kan have tendens til at male alt i, i disse retro-tider :)


  Glæder mig til at se det færdige resultat :)

  SvarSlet
 15. hvad med Kiddo-gul? ;) Den passer godt til de farver du godt kan lide og samtidig er den måde en drenge og pige farve :)

  SvarSlet
 16. Uh, de senge er så fine. Jeg har selv to stk i hvid til mine drenge, og så har jeg en anden gammel tremmeseng som er malet i solgul, og det har jeg aldrig fortrudt! Super lækker farve og inspireret af min egen gule Juno seng, som jeg sov i som barn - og som min mor har foræret væk!?!!

  Postkasserød ville altså også være fedt!
  Glæder mig til at se hvad valget falder på :-)

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 17. Åååååh hvor ville jeg også gerne have sådan en lækker sag...det er min pengepung desværre ikke til! ÆV! Så du forresten det afsnit (i sin tid) af "Bonderøven" hvor han kørte en gammel antik juno seng over med sin traktor ved et uheld?????? ÅÅÅÅh jeg var lige ved at få tårer i øjenene...til alt held kunne han jo selv reparere den - men det var noget af en gyser!!!
  :-) Malene

  SvarSlet
 18. Jeg er også en af dem, der drømmer om en. Min skulle være limegrøn - frækt, friskt og farverigt - både til små drenge og piger :-) Vil spændt følge med i hvad du vælger af farve.

  SvarSlet
 19. misundelsen vil ingen ende ta ;O)
  Det er bare den SKØNNESTE seng... desværre er vores budget ikke lige til den, selv brugt er de dyre... Men hvor er den bare skøn. Tillykke med den ;O)
  Kh. SUsan

  SvarSlet
 20. Hvis jeg skulle male så fantastisk en seng lige nu, havde jeg malet den solgul :)

  SvarSlet
 21. Hej
  Kjempe flott seng:)
  Vi har også en gammel juno seng, nå er den malt hvit. Før var den først rød så blå..... Men den tar seg veldig godt ut i lilla, en ordentlig tøse farge.
  Lise :)

  SvarSlet