Søg i denne blog

mandag den 25. oktober 2010

"Hoved"-pude :)

Tusind tak for alle jeres farve-forslag til juno'en! Tror jeg har snævret mig ind til solgul, pastel grøn, lyslilla eller turkis! Hælder nok allermest til lilla (Luna er fra fødslen nærmest kun blevet klædt i lilla - men er blevet bedre, og er nu også ovre i andre farver), og så en lys udgave, da Lunas sættekasse er en mørk nærmest bordeaux nuance. (OG så er jeg VILD med farven på Rakels skab)!!
Mit projekt gyngestol-makeover fortsætter. Nu med rund pude i liberty-babyfløjl med gul stofknap! Troels klager over det manglende bløde fåreskind, såååå... har prøvet at minimere "skaden" lidt, ved at lave en pude til, som fint står ovenpå den anden - uden at falde ned. Mandens dom? "Øhmmm tjoehh, det da bedre... men øhm er du sikker på, at vi ikke skal have det der fåreskind på igen??" (Pæn måde at sige For H...... kvindemenneske, få så det pokkers skind på igen!!)

8 kommentarer:

 1. Hold da op hvor er den runde pude bare lækker!

  SvarSlet
 2. Liberty pudene er bare SÅ fin! Den guleknap er virkelig prikken over i'et! :)

  SvarSlet
 3. ...klart solgul hvis du stadig overvejer - er superfed sammen med alt det lilla hun har, og så kan den også bruges til en dreng.. Ü

  SvarSlet
 4. Hej min kære

  Vild forelsket i din dådyrspude!! Den gyngestol bliver bare GUF ;-)

  Jeg ville tage en mintgrøn helt sart den kan gå til begge køn tror ikke en tremmeseng er nogen fest at slibe hvis der skulle dumpe en dreng ind med storken ;-) Har netop malet mit badeværelsesgulv i den farve så du siger bare til hvis du vil have en farveprøve og et nummer den er smuk. Knus

  SvarSlet
 5. Bella; tusind tak - den var jo hurtig at sy ift at jeg plejer at mikse stoffer, men er selv vild med resultatet :) Og så at den er syet på no-time gør den jo kun endnu bedre!

  Sarah; Tak skal du have - stod med flere knapper, men søgte noget der kunne bryde det, og det gjorde den gule bedst :)

  SvarSlet
 6. Hmm Stine, der er godt nok mange der siger solgul ;) jeg har en amgerhylde og flere småting der er gult, så synes næsten det bliver for meget af en farve... ?.... tænke tænke videre!

  SvarSlet
 7. Wenche; Er selv ret verliebt i gyngestolens nye look... meeeen det er jo egentlig kærestens stol, så overvejer også lige hvad jeg kan gøre for at det bliver lidt det samme igen uden at fåreskindet kommer på. For det skal jeg bruge et andet sted, og så trænger jeg til noget andet end gråt til stolen, da vores sofa jo er grå og stor, og det må ikke gerne blive mere mørkt i mine øjne!
  Hmm mintgrøn ville hellere ikke være helt af vejen... vil du sende farvekode over mail?

  SvarSlet
 8. Hvor har du købt den gule knap? Står selv om mangler nogle store gule stofknapper :)

  SvarSlet