Søg i denne blog

torsdag den 21. oktober 2010

Gul amagerhylde!

Endnu en ting til huset er nu klar! Der arbejdes på højtryk kan jeg love for :) men vi nyder det - der kommer en masse godt ud af det hårde arbejde!! Her har jeg i dag haft første ud af fire fridage med Luna. Så lidt efterårsferie er der også her :) Igår startede den forlængede weekend med et brag af en koncert i Herning - Lady Gaga - just looove her! (Ja der er gemt en lille dance-tøs inde i mig, som lige krøb frem igår og overskyggede madplaner, opvask, vasketøj, "selvstændighedsudviklende" to-årig samt FLYTTEROD Ü)

12 kommentarer:

 1. Lækker gul farve! Jeg har også en amager til at stå, som skal have en tur. Idag hev jeg faktisk fronten af, fordi jeg fik for mig at den ville være pænere i sin enkelhed, og uden krummelurer. Men nu hvor jeg har set din, bliver jeg alligevel i tvivl...

  SvarSlet
 2. Hmm ja jeg er faktisk vild med amagerhylderne netop pga. krummelurerne, som bliver ekstra mere iøjnefaldende, når alt er ensfarvet i en lækker skrap farve :)

  SvarSlet
 3. Ej hvor er den fin!! Totalt lækker farve!!!

  SvarSlet
 4. hvor heldig kan man være - at få lov at opleve lady Gaga :D ....
  bare I dog får plads nok til alle de lækre sager i jeres nye hus .... 10 dage endnu :)
  kh

  SvarSlet
 5. Lise; Tak!!! Og ja gul er fantastisk :) :)

  SvarSlet
 6. Marianne; Ja det var så fedt at billetten var i hus for nogle uger siden, for så selvom vi har mange ting lige nu, ja så var det bare om at komme afsted, og jeg nød det så meget så snart vi kom derud - så gik det op for mig hvad vi skulle tilbringe de næste par timer med :)
  Ha ha ja er også spændt på hvordan tingene nu passer ind og at de ikke fylder for meget ;)

  SvarSlet
 7. Vi andre arbejder også en lille smule på højtryk :)

  SvarSlet
 8. Hvor er den bare fed i den farve - kan du måske huske farvekoden?
  Forkøbte mig nemlig på loppemarked forleden, men har ikke kunnet beslutte mig for hvilken farve vidunderet skal have

  SvarSlet
 9. Tusind tak - farvekoden kan jeg desværre ikke lige se, da jeg har lånt malingen af min veninde, og bøttens etiketter er dækket med maleklatter ;)

  SvarSlet
 10. Åhhh sådan én vil jeg også gerne ha´!!!

  SvarSlet
 11. He he ja den var overkommelig at male - men at finde en amagerhylde til nogenlunde priser efterhånden?? Der ligger det svære ;)

  SvarSlet