Søg i denne blog

fredag den 18. marts 2011

Begavet...

Ja det er absolut hvad Luna og jeg er i dag... Da jeg kom hjem i dag lå disse skønne ting til os i postkassen! Søde Natanja har sendt det, som tak for hjælp med hendes blog! Jeg var meget overrasket over den skønne pakke... Og jeg er virkelig glad for vores gaver:
*En mumi klistermærkebog
*Økologisk karse
*Haribopose og et Hello Kitty spænde
Det kom frem på en helt rigtig dag - Luna var nemlig møgsur, træt og trodsig, da jeg hentede hende... disse gaver fik hende til at bløde helt op og hun har været i et strålende humør siden! TAK Natanja!! For det hele ;)
Har du forresten set hendes lækre give away, hvor du kan vinde bogen "Macarons - franske fristelser, mageløse makroner"??

4 kommentarer:

 1. Det var da så lidt søde Christina.

  Jeg er bare så super glad for at du ville hjælpe mig med bloggen.. Og super dejligt i begge kunne bruge tingene, det varmer :)

  SvarSlet
 2. Det er virkelig en sød ting,- men jeg kunne alligevel ikke lade være med at grine (lidt). Her i huset kalder vi det nemlig Manila metoden når vi sådan kommer til at "bestikke" børnene til at blive lidt gladere. Det kommer der udaf at have boet i Manila i 5 år......man skal jo lære ikke sandt.
  Trine

  SvarSlet
 3. Uventede gaver er bare fantastiske:)

  Stine

  SvarSlet
 4. Hej Trine!

  He he herhjemme kalder vi det bolche-pædagogik ;)
  Dog vidste jeg ikke at der var slik i og Luna var med til at pakke op, så det var en gladelig overraskelse for os begge - hun fik selvfølgelig lov til at spise det med det samme, og jeg slap for at skulle i vores egen slikkasse og derved bestikke hende :) men det fik samme virkning :)

  Hej Stine!

  Ja de er de allerbedste at give og at få :)

  SvarSlet