Søg i denne blog

torsdag den 3. marts 2011

Prioritering!

Det er simpelthen for vildt. Marts! Allerede MARTS?? Ja okay, så nærmer vi os da virkelig også snart dét marked! Glæder mig HELT vildt - men nu skal der også skærpes ind på produktionen af ting til salg! Derfor har jeg valgt at alt hvad jeg syr nu af pusletasker osv., det skal med til markedet! Jeg ved jeg har skrevet, at der kom nogle til salg først. Men jeg kan simpelthen ikke nå det, og jeg vil hellere have en ordentlig bod til maj! Jeg er ved at færdiggøre et par stykker, og jeg sidder lidt med følelsen af, at hvis jeg sælger dem nu, så går der endnu længere tid før jeg begynder at have ting til markedet!
Så jeg håber at interessede har lyst til at komme til markedet, og ellers have tålmodighed til umiddelbart efter, hvor jeg regner med at åbne op for bestillinger og salg.
Nu går det ellers løs med pusletasker, og andet meget spændende :) Synes jeg selv!

13 kommentarer:

 1. Det er vigtigt at priotere, selv om det kan være svært. Jeg roder også rundt i prioteringerne pt. og må vist også hellere komme ordentligt igang med produktionen. Det er jo lige om lidt! Glæder mig til at se dine fine sager IRL :)

  SvarSlet
 2. Ja det fandt jeg pludselig ud af, da det gik op for mig at der kun er 2 mdr. til!

  Det blir skønt!!! Kunne I komme d. 11?

  SvarSlet
 3. Uha ja, markedet er jo lige om lidt... Må da vist også hellere få lavet noget dertil...

  SvarSlet
 4. Ehj, jeg bliver helt i godt humør af at se de pink farver og mønstermix. Så jeg kan godt forstå du venter med at sælge det til markedet. :o)

  SvarSlet
 5. Jeg vil også gerne se dine fine ting rigtigtheden - håber jeg kan komme til markedet i maj. Er vildt med dine pusletasker - hvad tænker du af pris på sådan en? hvis du ikke vil skrive det her inde, må du gerne maile det til mig - står ikke og skal bruge en nu - men til fremtidig brug :-) juliemunk1605@hotmail.com

  Frk.Munk

  SvarSlet
 6. Det lyder som en god prioritering!
  Og de pusletakser ser bare så flotte ud:)

  SvarSlet
 7. Jeg er simpelthen så vild med de tasker. Har du en idé om, hvad de kommer til at koste?

  SvarSlet
 8. det ser fint ud det du syr og jeg kommer til det markedet til maj glæder mig :)

  SvarSlet
 9. Åh ja, det er lige om hjørnet. Jeg selv kæmper med opgaver der skal klares før jeg kan give den gas med forberedelserne til markedet.Håber virkelig jeg når det.
  Jeg glæder mig til at røre ved de smækre pusletasker in real life.
  Forsat god forberelse

  kh laura

  SvarSlet
 10. Wow, vad läckra de ser ut!! Bra prioriterat.. Här hinns inte mycket med då min lilla tjej är i upptäckarfasen.

  Allt gott! /Mia :)

  SvarSlet
 11. Det er jo ligefør man får lyst til at få flere børn, bare for at have en god undskyldning, for at købe en af dine lækre tasker.

  SvarSlet
 12. De bliver da bare superskønne, de tasker:-)

  SvarSlet