Søg i denne blog

tirsdag den 29. marts 2011

Maleri til markedet!

Jeg har haft gang i penslerne! Denne gang var maleriet ikke en gave! Heller ikke et maleri til vores hjem (men det vil jeg absolut ikke have noget imod, at det bliver Ü). Her kan I se alle indlæg om mine malerier!
Dette maleri i str. 100*150 har jeg malet helt, som jeg havde lyst til, da jeg svingede penslerne. Og ud af det, er så kommet et meget mode- og "krudtuglens mor" inspireret maleri! Harlekin-mønstret har jeg haft lyst til at lege mere med, siden jeg malede dette maleri mellem jul og nytår - denne gang mere dominerende og i flere farver ligesom mange puder, der præger blogge og butikker lige nu!
Pris er endnu ikke fastlagt - er gået i tænkeboks, da jeg synes det er lidt noget andet at prissætte til et marked ift. de priser jeg normalt har ved bestillinger og til udstilling!

16 kommentarer:

 1. Hvor er det flot - jeg har også malet tidligere (da jeg havde tid!!:-) men slet ikke så flotte motiver som dine...jeg syns det er en meget svær kunst at få den barnlige charme og glæde ind i et maleri, for man kommer hurtigt til at "tænke" for meget når man står med penslerne istedet for at lade dem gøre arbejdet selv! Jeg ville ønske at jeg kunne dét som du gør her...fanger farver, motiver og mønstre i sjov leg og barnlig glæde:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Tusind tak Malene!!

  Det er lidt sjovt, for lige præcis de ord tænker jeg også selv på i forbindelse med min stil i malerier! Barnlig charme, eventyr og naivistisk udtryk!

  Jeg deltog i aftenshowet for 3½ år siden, hvor jeg malede på et af mine malerier ude på rådhuspladsen live sammen med to andre og hver deres maleri!

  Jens Weggerby (tidligere cykelrytter, nu galleriejer) bedømte vores malerier i programmet og han sagde netop også at det var naivistisk, legende og eventyrligt!!

  De tre malerier blev sat på auktion bagefter til fordel for velgørende formål og mit blev solgt for 3000 plus lidt, husker det ikke præcist! Det var var 60*80 stort! Det var en FED oplevelse!!!!

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor er det er lækkert billede.. Dét er jeg helt vild med.

  SvarSlet
 4. Tusind tak Anita - det gør mig glad!!

  SvarSlet
 5. For pokker hvor er det flot! Det er vildt imponerende. Jeg er i det hele taget imponeret over dine malerier og går jævnligt ind og ser billedet som du har malet på din datters værelse og drømmer om at gøre det samme på min søns værelse :-)

  Er det markedet i Odense som alle snakker om? Eller?

  SvarSlet
 6. Tusind tak edith!!

  Ja det er markedet i odense d. 6-8 maj :)

  SvarSlet
 7. Hvor er det flot - og hvor er det drøn ærgeligt jeg ikke skal til det marked. Gad så godt se din bod, den bliver garanteret vildt flot. Men vil så glæde mig til at se billeder af det på din skønne blog.:)
  Kh Louise

  SvarSlet
 8. Tak Louise :) der kommer helt sikkert billeder!!

  SvarSlet
 9. Virkelig skønt maleri - det kan man da kun blive i godt humør af at kigge på!

  SvarSlet
 10. Dejligt - det er også det jeg gerne vil have frem ;)

  SvarSlet
 11. Fedt billede! Men jeg er stadig mest forelsket i dit store mumimaleri, det er så fedt!

  Hvor må det have været en sej oplevelse at få solgt sit maleri til et godt formål - Super flot!

  Det er fedt at du ikke lader dig styre at den voksnes behov for at gøre det for teknisk, men bare slår dig løs (det ser det i hvert tilfælde ud til at du gør), jeg synes selv det er en rigtig svær kunst at mestre.

  SvarSlet
 12. Ejj hvor er det bare smukt.. Hvor jeg bare ked af jeg ikke skal med, jeg tror jeg ville købe mig fattig hvis det var.

  SvarSlet
 13. Fedt du har brugt så stærke farver...elsker det...Harlekintern, de løbende farver og "klatterne" bare så flot en sammensætning. Kan man sige du har skudt hjorten :-)

  SvarSlet
 14. Jeg ville faktisk ha kommenteret det i går, men så kom jeg fra det igen, det ser SUPER godt ud elsker det, total meget mig :D:D

  SvarSlet
 15. TUSIND tak alle fire - skønt I kan lide det!! Bliver sev mere og mere glad for det herhjemme :)

  SvarSlet
 16. Lækre billeder. Berlin er bare fantastisk...

  SvarSlet