Søg i denne blog

søndag den 17. januar 2010

2 VINDERE - OG EN EKSTRA :))))

Så er vi kommet hjem, loddere er talt op - rigtig rigtig mange blev det til :)
Og da jeg bare flyver rundt på en sky af lykke ovenpå vores London-tur - se indlæg før dette - ja så har jeg lyst til at udlodde en gave mere! Dette bliver en overraskelse indtil modtageren pakker op!!

Men tilbage til vinderne:

Flagranke: Malthe og mor: SKØN SKØN flagranke... Jeg er straks med på 3 lodder :-)

Stofbetrukne knapper: Mie: Uha da hvor lækkert - kan man være med på tre lodder når man er fast læser i forvejen? Ellers er jeg klart med på to.Kh. Mie Ps: Sidder lige nu og nørkler videre på dit hækleri til vores change away :-)

Overraskelses-præmie: Frøken Fiil: Årh, hvor er den fin, den ranke...jeg smider 3 lodder i puljen og krydser fingre. Hyggeligt at læse med hos dig i øvrigt - og vældigt inspirerende ;o) Kh. Lone

Send jeres adresser til christina@ennemark.dk :) Mie, din adresse må jeg have i mine mange mails efter vores change away :)

Tillykke til alle tre!!!

11 kommentarer:

 1. Hvor sjovt, den skål har jeg magen til.

  Stort tillykke til vinderne !

  /Mette

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem.. skønne billeder!

  Og tillykke til vinderne ;)

  SvarSlet
 3. Juhuuuu :-)

  Hvor helt fuldstændig fantastisk! Den glæder vi og til at få op og hænge :-)

  SvarSlet
 4. Hej Christina - velkommen hjem og tillykke til de heldige vindere. Tjek min blog, jeg har en Award til dig, hvis du er interesseret :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Århhhh, hvor fantastisk at blive "en ekstra" ;o) Det blev mit held, at du har haft en fantastisk tur. Har ikke læst om den endnu, men det vil jeg gøre lige om lidt...og så vil jeg ellers gå og glæde mig. Dejligt! Kh Lone

  SvarSlet
 6. Tillykke til de meget heldige :-)

  SvarSlet
 7. hey kristina.. Så har jeg fået sat dit link ind på min side.. Håber også du vil sætte mit ind engang. Følger da med i din reative verden selvom jeg ikke selv er så kreativ :) Knuz

  SvarSlet
 8. Ej hvor fedt. Min første vundne give away!

  Har award'et dig på min blog :-)

  SvarSlet
 9. Forresten kan du jo bare vente med at sende præmien, til uglepuden også skal sendes (ved ikke om du selv havde tænkt det samme allerede)

  SvarSlet