Søg i denne blog

tirsdag den 19. januar 2010

Gaveleg - måske til dig???

Idag fik jeg en glædelig overraskelse ind af døren :) Posten kommer næsten dagligt med enten stof, noget jeg har købt på ts eller change aways med jer skønne kvinder!!! Og har flere ting der snart kommer på her på bloggen!
Men i dag dukker den nederste pakke op fra Snublefod! Og sikke det varmer når man ligger der syg og sover og lige pludselig bliver kimet ned af posten der ringer på!
Længe før jul meldte jeg mig til en gaveleg hos hende, og vupti nu nåede den frem efter at den vist har været på færd rundt i landet :) Juhhu hvor blev jeg glad - havde faktisk glemt alt om den leg!! Og den fedeste gave ventede inde i - min nye makeup pung tro jeg!!! Tusind tak Rikke!!!
Men så er det så at DU nu kan være med i gavelegen :) kan ikke huske om det var 2 eller 3 pakker, men jeg vil udlodde gaver til 3 personer der først kommenterer på dette indlæg. Det eneste det medfører er at du selv skal udlodde 2 eller 3 gaver (hvad du lyster) på din blog!
Jeg kan afsløre at jeg vil kreere noget med mine lækre vintagestoffer :)
Nogen der vil være med???

9 kommentarer:

 1. Syntes det er en fantastisk idé.. Jeg vil rigtig gerne prøve at være med...
  Har lige fundet dig... og syntes det er en sjov ide.

  ilonesfodspor.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Skøn idé... Jeg vil også gerne prøve at være med...

  SvarSlet
 3. Det er en rigtig sjov idé, det vil jeg gerne være med til :-)
  Hvor er den flot din nye toiletpung :-)

  SvarSlet
 4. Selvom jeg er den femte, er jeg gerne med, mon det er muligt?

  SvarSlet
 5. Hej piger :) hvor er det fedt at så mange har vist interesse!! Skønt når andre er interesseret i ens kreationer :) dog lød gavelegen på 3 deltager, og pga tid begrænser jeg mig til de første tre Ü
  Så Lone, Meilhede og Differentia send mig jeres adresser på christina@ennemark.dk og i løbet af næste uge dukker der hjemmelavede gaver op :)
  Mette og Heidi; hold øje med de tre andre, måske kan I være med i deres gaveleg :)

  SvarSlet
 6. Yeahhhh :-) det var da fantastisk! Det vil jeg glæde mig til!
  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
 7. sikke en skøn ide, jeg vil også rigtig gerne deltage. elsker at sende gaver til andre :)

  SvarSlet
 8. Super ide den gaveleg vil da håber jeg når at springe på i tide et sted ;-) Elsker at give gaver. Håber i har nydt turen og glæder mig til at se hvad du fik med hjem af skatte.
  KH

  SvarSlet