Søg i denne blog

onsdag den 13. januar 2010

Nu med nye mærker :) og nu er det fast!

å kom der en fin flad pakke ind ad døren... med mine nye navnemærkater. Har faktisk i flere måneder gået og funderet over bestillingen. For det ville også afgøre hvad navnet ville være! For et halvt år siden, meldte jeg mig ind på slyngebarn.dk, og var lidt i tvivl om hvad jeg skulle hedde. Men da lillepigen er en krudtugle med STORE bogstaver, blev det afgørende. Sværere var det, da jeg nogle måneder efter ville starte min egen blog... Jeg funderede så det knagede. Men tog en hurtig beslutning, og så var det fastlagt. Min blog skulle hedde det samme som mit brugernavn på slyngebarn, da jeg bare ikke kunne finde på andet. Dog tyggede jeg lidt over "...mor", efter at have set I andres fine navne til jeres blogge. Min blog skreg nærmest ud til verden, at jeg er nogens mor, hvor andres for mig virkede mere kreative... Og ordet krudtugle er heler ikke helt ukendt (bl.a. bogen "krudtugler og kanelsnegle"). Men jeg fik flere og flere læsere, og så var det lidt svært at ændre navn. Så jeg var i syv sind, da jeg skulle bestille navnemærkater. For hvad skulle mit eget mærke dog hedde?? Jeg søgte rund på nettet for at finde inspiration, kiggede i gamle pixibøger o.lign. for at finde lige DÈT navn... og fandt frem til et rigtig godt et, som dog var lidt langt! ...men det virkede bare ikke helt rigtigt... Selvom jeg tænkte at jeg kjunne have en blog hvor det var mine personlige beretninger og så kunne jeg have et mærke med andet navn, som er til de krearier jeg laver. Men, det hang bare ikke rigtigt sammen oppe i mit hovede. Jeg havde brug for noget sammenhængende. Og efter at jeg har overvejet det i et stykke tid nu -ja, så føler jeg faktisk allerede at jeg har et navn... en slags krea-identitet kan man vel godt kalde det? Og flere og flere kender mig som,- ja KrudtuglensMor...
Så det er altså sådan det er, her er jeg - KrudtuglensMor --> Velkommen til min verden :)
Nu vil jeg hoppe ind i seng - og måske være vågen til 6.00 af bare spænding over Londontrip! (Ja eller snorksove pga. 6-7 timers søvn hver nat efter at have fået barn, og en hundens masse timer i underskud i forhold til anbefalet - samt hverdage i hektisk vuggestue. OG og tre dage selv hjemme med månebarnet efter at den bedre halvdel har været på kursus i Sverige i tre dage)... Godnat!
Vi blogges ved efter Londontur - med billeder og beretning :)

14 kommentarer:

 1. Jeg synes dit navn er godt ! Og dine mærker fine ! Rigtig god tur :-)

  SvarSlet
 2. Neii, de er fine. Nøjagtig de samme overvejelser har jeg været igennem og bestilte for et stykke tid siden navnebånd til mig... og gær navnet:
  mette b
  meget originalt, synes jeg, hø hø.

  Jeg glæder mig til at de kommer og jeg kan sætte dem i og på mine kreationer.

  God fornøjelse med dine.

  Klem fra mette b

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare nogle flotte mærker. Og navnet er godt!

  Rigtig god tur til London, er slet ikke misundelig ;)

  Sender forøvrigt først tapet og stof på mandag, så du er hjemme når pakkeposten kommer.

  Kh Julia

  SvarSlet
 4. sikke flotte mærker, går også og venter på at kunne bestille nogen, og jeg synes altså du har valgt det helt rigtige navn, det klinger så godt, og på samme tid bliver man nysgerrig ;)

  SvarSlet
 5. Sikke nogle fine mærker du har fået dig... Og selvfølgelig skulle der da stå KrudtuglensMor. :-)

  Rigtig god tur til London! Nyd byen og hinanden...

  Kh. Tine

  SvarSlet
 6. Krudtuglens mor er da bare et fantalastisk navn :o) Det emmer af god energi og fine kreationer :o)
  Hvor mon du har fået lavet sådan nogle fine mærker ???
  Rigtig god London tur.

  Kh Anette.

  SvarSlet
 7. Hejsa
  Sikke nogle fine mærker, du har fået lavet og navnet er da det helt rigtige. Jeg håber du får en god tur til London med masser af gode oplevelser. Jeg sendte din pakke igår onsdag, så den ligger til dig når du kommer hjem. Glæder mig til at høre om din tur.
  Mange hilsner
  Annelise

  SvarSlet
 8. Fine mærker og fint logo.
  Go' tur til London...

  SvarSlet
 9. Flotte mærker og godt navn! Jeg er også i tænkefasen mht. navn at sætte på mine hjemmelavede ting til pigerne - og skal det overhovedet på? Det er jo bare deres mor, der har syet en kjole til dem... Men jeg er vist fremme ved, at der godt kan komme mærke på :-)
  Og rigtig god tur til London!!!

  Polka

  SvarSlet
 10. Det er nogle fine overvejelser du har gjort mht dig navn. Jeg synes det er et rigtig godt navn... Alle ved at man rummere mere end bare at være en mor, det vigtigste er at navnet afspejler dig. At du har en krudtugle der hjemme siger jo en masse om dig og også om din blog...

  Jeg er da også interesseret i hvor du har fået lavet dine mærker. Jeg fik nogen lavet men der kunne man kun få navnetræk lavet :-( de andre steder var det vildt dyrt hvis man som dig ville have en figur på!

  Håber du har haft en god tur til London

  SvarSlet
 11. Super fine!
  Jeg vil også have lavet nogen. Hvor fik du lavet dine?
  kh Tine

  SvarSlet
 12. Fra en SB fan til en anden...

  Du har et fedt navn! ;)
  Håber du havde den skønneste shoppe tur i London. Jeg skal derover for første gang til sommer med manden, når jeg bliver færdig. Og der skal gåes op af Portobello Road og skal en tur- eller mange!- på Starbucks!!

  Knus fra Christina (på SB cslyngaa)
  www.byslyngel.blogspot.com

  SvarSlet
 13. Du har fåt en award hos mig :)

  SvarSlet
 14. Hej alle :) tusind tak for jeres kommentarer :) Vi havde en fed tur!! Og nu er jeg hjemme igen og skal til at bruge de her dejlige navnemærker :) de er købt her: http://www.scannex.dk/

  SvarSlet