Søg i denne blog

søndag den 10. januar 2010

Tjuhej - pludselig i sommerhus weekenden over!

Efter et par dages stilhed, er vi hjemme i Århus igen... Fredag fik vi pludselig muligheden for at tage i mine forældres sommerhus i Ebeltoft. Vi havde i sidste uge tænkt, at det kunne være så fedt hvis sommerhuset havde været frit, da vi ikke havde de vilde planer her i weekenden. Men et af mine forældres vennepar skulle ha været herop. Fredag meldte de afbud... Yahoo :) skidt for dem... Men godt for os :) vupti, barnevognen ind i corollaen,- bleer, vaskeklude, varmt tøj, købekage, gær, slæde, hæklegrej, brænde, rødvin... ja så var der vist ikke mere. Afsted til Ebeltoft! Jeg havde fri fredag, så månebarnet og jeg tog derop først, og så dannede min kæreste trop ved 17tiden, hvor brændeovnen lyste op, bamse&kylling spillede på dvd, æggekagen simrede på kogepladen, Luna vimsede rundt og legede og mutti her sad med benene op med rødvin i den ene hånd og hæklegrej i den anden... (ret billedliggjort, ikke??)...
Skøn weekend! Vi har ikke lavet en dyt, andet end at nyde hinanden, spise købekage og rittersport, hækle, være på kælke- og gåture, bage koldhævede boller, lege, drikke yogi tea, samt sidde ved den varme brændeøvn.... sove længe??? Tja, det tager vi når vi bliver ældre....

10 kommentarer:

 1. Det lyder virkelig hyggeligt! Og hvor ser Luna altså bare sød ud:)

  SvarSlet
 2. Årh hvor lyder det bare som en hyggelig weekend.
  Sove længe ville være som prikken over i'et :-)

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig weekend og skønne fotos!

  SvarSlet
 4. Ej hvor lyder det bare hyggeligt. Det kunne jeg godt bruge, bare sådan at komme væk et par dage og slappe af. Væk fra den daglige trommerum fyldt med pligter, must do..should have done osv..

  SvarSlet
 5. Det lyder som en hyggelig weekend - og så sød din datter ser ud. Hun er nok ligeså sød som sin mor, som jeg har fået pakke fra i dag. Superfine bonusfugle, dem er jeg så glad for og papirstykkerne er helt perfekte.

  Tusind tak/Mie

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare hyggeligt ud, at din datter hjælper til med bagningen :) Lyder som en dejlig weekend, der er skønt i Ebeltoft.

  Du skrev på det røde stof med hjerter i min change away, er du stadig interesseret? Jeg har svaret i dit forrige indlæg herinde :)

  Kh Julia

  SvarSlet
 7. Årh hvor snyd..:) Sådan en weekend længes vi bare efter..;)

  Det ser virkelig hyggeligt ud - og lyder til I rigtig har fået slappet af og nydt hinanden.. Elsker din malende beskrivelse af dig, rødvinen og hæklerierne..;)

  Ha' en dejlig aften..

  Kh Anne - som stadig venter på tilbagemelding mht papirerne - har ikke glemt dig..

  SvarSlet
 8. Det lyder som en af de weekender man gemmer i minderne.:-)
  Kan fortælle at I intet er gået glip af her i Århus...

  SvarSlet
 9. Skønt med en spontan lille ferie:-)
  Tusind tak for det fine papir, det er perfekt til min sættekasse....
  Har sendt vesten, så du har den nok i morgen.
  Mvh Lone

  SvarSlet