Så da jeg kom hjem, faldt jeg over denne opskrift.... Tænkte det nok ikke ville blive rigtige cookies, med de simple ingredienser!!! Men det er bare de bedste EVER!!!!!
Deler dem nu med jer :)
70 g. brun farin
130 g. sukker
125 g. blødt smør
½ stang vanille eller 3 tsk. vanillesukker
1 æg
1 tsk. bagepulver
150 g. hvedemel
½ tsk. fint salt
½ decilieter havregryn
200 g. chokoladeknapper
Tænd ovnen på 175 grader.Rør brun farin, sukker og blødt smør sammen i en skål. Flæk vanillestangen, og skrab kornene ud med spidsen af en lille kniv. Rør vanillekornene i smørblandingen. Slå ægget ud og rør det i. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Rør det i dejen. Hak chokoladen i både små og store stykker. Bland chokolade og havregryn i dejen. Kom bagepapir på 2 plader. Tril kugler af dejen og sæt dem med god afstand på bagepladerne -kuglerne flyder nemlig ud, når de bliver bagt. Bag en plade af gangen. Sæt bagepladen i midten af ovnen. Bag 10-15 minutter, til kagerne er lidt brune i kanten. Lad dem køle af på pladen i 7-10 minutter, til de en faste.
Tips:Havregrynen giver cookies'ene en karamelsmag. Disse er et sikkert hit hos store som små. Kan laves i almindelig småkagestørrelse eller store som amerikanske cookies. Prøv jer frem.
Mums - den er hermed kopieret ;o)
SvarSletLyder superlækkert. Tak for at du deler den. Nogle gange kommer der noget godt ud af at eksperimentere :D
SvarSletMums - tror da det skal være eftermiddagsprojektet her i huset, når Karoline og jeg er alene hjemme..:)
SvarSletHvor ser Luna bare kær ud som hun hjælper sin mor..;)
De så herlige ut! Tror jeg må forsøke å lage slike i helgen. :o)
SvarSletdet skal prøves - tak for det..
SvarSletUhhh ja bag dem endelig - de er DELICIOUS :))))
SvarSletVirkelige gode... mums :)
SvarSletNu har jeg også fået bagt de lækre cookies, og jeg kunne (mod al forventning;)) også ret godt li' dem:) God søndag! Kh Tine
SvarSletNu har jeg endelig fået bagt dine cookies - og de er suveræne. Lækre bløde! Jeg havde dem med til mine vagt-kolleger i går, og de var også solgt.
SvarSletTak for opskriften..