Søg i denne blog

mandag den 22. marts 2010

De skønneste prinsessesmykker :)

Åhh jeg får helt prinsessekuller, når jeg ser disse smykker! Det er lige sådan noget jeg drømmer om :) Den dygtige kvinde der står bag er hende her! Jeg har for nyligt opdaget hendes blog, og nyder at se alt det fine håndværk der kommer ud af hendes hænder... Nogle af hendes smykker er også oxyderet, men de ovenstående billeder er lige min stil, derfor har jeg valgt at vise dem her!
I dag opdagede jeg hendes give away, og synes simpelthen det er den flotteste præmie:
Smukke smukke øreringe... Hendes give away og blog er absolut et besøg værd!!
Nu vil jeg nyde min kaffe, læse vores opgave igennem og slappe lidt af ved tanken om at det nok skal gå i morgen :) Luna sov 4 timer i træk i dag, så det gav jo en masse mulighed for at jeg kunne forberede mig! Meget passende når hun nu er syg dagen inden min eksamen :)

4 kommentarer:

 1. Kære Christina!
  1000 tak for dine meget fine ord.
  Det er simpelthen så dejligt, når man oplever positiv kritik.
  Og specielt når det kommer fra mennesker som ikke er ens nærmeste og som ikke kan sige andet end ih, åh og næh.
  Jeg håber du vil kigge forbi en gang i mellem og snuse lidt ;)
  Jeg vil i hvertfald kigge forbi her
  Kh
  Kristine

  SvarSlet
 2. Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min for en liten tid tilbake siden. Har forsøkt å sende deg mail med svar på spørsmål. Jeg hekler gjerne ett par converse til dere:) Flotte smykker du blogger om her!! :)

  SvarSlet
 3. Hej Kristine! Er kun glad for at jeg kunne glæde, synes simpelthen dine ting er alt for flotte til ikke at blive set af flere, så håber jeg har sendt nogle blikke i din retning :) og din give away er jo helt vild :) :)

  SvarSlet
 4. Hej Veronica. Undskyld mit langsomme svar!! Jeg vil rigtig gerne ¨bytte mig til et par små converse, gerne i hvid/brun og så i nyfødt-støttelse :) Hvis du er vild med retrostof sender jeg gerne en pakke af det i din retning - evt noget hjemmesyslet :) jeg skal til New York torsdag morgen, så er klar til et bytte når jeg er kommet hjem d. 6 april :)

  SvarSlet