Søg i denne blog

tirsdag den 9. marts 2010

Fest :)

Herhjemme fejrer vi foråret :) også selv om æresgæsten ikke heeelt er dukket op endnu. Men vi er startet lidt på forhånd... Disse smukke smukke øreringe har jeg forkælet mig selv med, her midt i eksamenssved (85,- lige knap måtte jeg af med inkl. porto - så er det ligesom okay, ikk?). Et tip fra Helle fik mig ind på epla.no hvor jeg fandt en fantastisk smykkedesigner, og så måtte jeg bare eje de fine øreringe!
Herhjemme emmer det af påske. Må jo hellere komme i gang med påskeriet i god tid, så jeg kan nå at nyde det lidt da min New York-trip falder fra d. 25/3-5/4... lige over påsken! Men lillepigen har jo ikke det store behov for at hyggen lige falder de dage, så vi fejrer tidlig påske herhjemme :) god påske til alle! En tur i byen i dag hjembragte disse skønne solbriller,- blir jo nødt til at være smækker lækker Carrie-girl i New York! Forhåbentlig vil solen stråle :)
Og da mor lige skulle fremvise for månebarn herhjemme, måtte vi straks finde hendes frem. Og så var vi smækker lækker sammen :)

Nu vil jeg sætte mig foran symaskinen med en masse retro-lapper mens lillepigen sover til klaverspil fra naboen og kæresten er på arbejde! God aften :)

8 kommentarer:

 1. Wow hvor er det nogle fine øreringe! Der blev jeg lige forelsket. Skøn carrie og minicarrie :D

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig skal man være überlækker i NY. Hvis ikke der, hvor så??
  Fine solbriller, begge to :-)!

  SvarSlet
 4. Hold da K... hvor er hun da bare dejlig!!! Kanon godt billede man :)

  SvarSlet
 5. Der er meldt blogtræf i Silkeborg...se mere på min blog.

  SvarSlet
 6. Hvor er I skønne med solbriller...seje chicks!! Prøv at se det billede jeg har lagt ind på min blog af Oscar - han fik nemlig solbriller i fødselsdags gave i lørdags af bedstefar...han er super sej:-)
  KNUS Malene

  SvarSlet
 7. Ja vi føler os også super sommerlige :) og så er det dejligt når andre så også synes man er lækre ;)

  SvarSlet