Søg i denne blog

mandag den 1. marts 2010

Skønne gaver og månebarn i forklædekjolen :)

Denne lækre og indbydende pakke fik jeg i dag af hende her, i bytte for retro-lapper som skal blive til et legetæppe til hendes ufødte tvillingedrenge :) Tak Sarah, jeg elsker det lækre etui til mine hæklenåle og super fint at du har brugt nogle af resterne af mit eget stof!!Et fint strygemærke (som vakte stor begejstring hos faderen) og det skønneste retro forklæde var også med i pakken :)Nyt stof til samlingen er der også blevet til fra hhv Frk. Mus og Mikkelsbær :)Til sidst et billede af min sveske i hendes nye forklæde-kjole :) Synes simpelthen det er så sødt at give hende et "forklæde" på udover hendes tøj, så jeg kommer helt sikkert til at lave flere af disse! Og cute er hun da, ikk?

Tak for jeres søde hilsner til min kæreste, bedring med øret og svimmelhed er på vej! Nu vil jeg sy videre på noget rigtig fint, som jeg håber at vise i morgen!

Kryds gerne fingre for mig klokken 13.oo over middag i morgen tirsdag - der trækker jeg emne til min pæd/kol opgave, som jeg skal skrive indtil mandag i næste uge. Jeg har selv udarbejdet 3 emner, og selvom det er lidt tåbeligt at man har favoritter, når man selv har lavet emnerne, ja så er der altså et jeg helst ikke vil skrive om... for opgaveemnerne skulle være så forskellige som overhovedet muligt, og derfor er det ene emne også noget jeg absolut ikke har særlig stor kendskab til...

Min studiemakker og jeg river 2½ dag ud i kalenderen og tager op i mine forældres sommerhus onsdag formiddag, hvor vi vil fordybe os i hver vores opgaver, men med ro og mulighed for sparing. Og ja, så en masse hygge med brændeovn og god mad, det må skulle til for at vi kan komme igennem den frygtindgydende opgave... (som nok er den værste eksamen på trods af den kun er skriftlig - men kobling af pædagogik og kol-faget synes meget uoverskuelig)...

9 kommentarer:

 1. Nei så nydelig liten frøken med forkle på! Hun var skjønn:)

  Gratulerer til de heldige vinnere av din flotte give away!;)

  Klem

  SvarSlet
 2. Hun er da så fin i sin nye forklædekjole.
  Og fint stof med æbler. Jeg har lige købt det samme.

  Kh Gitte

  SvarSlet
 3. Skønne stoffer du har modtaget og det fineste etui til hæklenåle - måske man skulle lave sig sådan et:) Datteren din er da bare for sød i sin nye forklæde-kjole. Lyder som en god idé med sommerhus-turen. Det skal da nok blive både hyggeligt og udbytterigt. Jeg fik forresten ikke afsendt din pakke i dag, men sender i morgen:)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Pøj pøj med opgaven !!
  Og hvor ser hun skøn ud :-)

  SvarSlet
 5. Dejligt at du er glad for pakken! :)
  Og held og lykke med trækningen. Jeg selv er igang med at skrive afsluttende opgave, så vi er vist i samme båd :)

  Kh Sarah

  SvarSlet
 6. Held og lykke med trækning af emne og god sommerhustur!
  Hun ser så sød ud i forklædekjolen :)

  SvarSlet
 7. Dejlige sager og skøn datter. God opgaveskrivning ;o)

  SvarSlet
 8. Magnificent items from you, man. I've be mindful your stuff prior to and you're simply too great.
  I actually like what you've got here, certainly like what you are stating and the way in which during which you are saying it. You are making it enjoyable and you still take care of to keep it smart. I can not wait to read far more from you. This is actually a terrific website.

  Look at my blog ... hardwood floors
  my page: hardwood floor

  SvarSlet